Fegyverek

snake":ykxusqah mondta:
Tudtommal az AK-ra csak moddal lehet hangtompitót rakni. Illetve van egy amin van, az Army Warehouse-ban a freedom bázison a kereskedô mögött a satuban. Csak az a gáz vele, hogy csupán dísz. :cry:
Én találtam pl ak74 és ak74/u-t is amin alapból volt hangtompító....lehet rá szerelni...asszem csak az obokanra nem lehet :? (de olyan fegyót mint ami a satuban van én már csináltam....abból az ak-ból amit a strelok stash-ben találtam...a gyorstüzelő :wink: )

Oké, eddig eszembe sem jutott.

Ha felrakod rá az optikát meg a gránátvetőt, majdnem olyan, de azt a profi hangtompítot már nem tudod, s az lenne a lényeg. Meg nem is biztos hogy AKm 74, lehet akármilyen más modernebb évjáratú.

Miért nem használjátok az FN2000-et?
Azon alapból van távcső és gránátvető.
Meg a tüzelése is az egyik legerősebb.

Fn 2000 mod nélkül én csak az erőműben találkoztam vele. Realyti enhancementben sincs, legalábbis Pripjatig nincs.

Az arénás ellenfélnél van, idegesítő hogy nem tarthatod meg ha már egyszer legyőzted. Engem ez nagyon bosszantot anno.

Tedd fel a trader modot, vagy pedig várd meg, amíg kész lesz az UHSF Mod, abban benne lesz már Sidorovichnál és nem kell majd érte 2x-es árat fizetni.

Megvárom az UHSF modot, úgyis akkor újra kell kezdeni. Mikor lesz kész hozzávetőleg ?

Még nem tudom pontosan. A kocsik már bent vannak. Még meg kell csinálni, hogy a Pripyat Stadion bejárható legyen, meg hogy ne legyen vakító fehérség a Stancia2-n és legyenek ott zombik, controllerek meg tushkanok.
Ma már nem hiszem hogy kész lesz, szerintem jövő hét lesz belőle, de majd meglátjuk.

Oké , az a fehérség a stancia2 tényleg idegesítő az ember úgy szétnézne.

asszem agropromban van 1 stash és ott van hangtompító...

Én azt a hangtompítót csak pisztolyokra, és a vipera-kra tudtam rátenni, annak ellenére hogy a magyar leírás azt mondja hogy majdnem mindenre fel lehet szerelni.

de van valahol az biztos mert nekem volt olya tuning ak-m hoyg mindne volt rajta (strelok rejtekhelyéről a felgyorsított ak +távcső (dark valeybol) gránát vető (asszem yantarbol x16) meg hangtompito agroprombol)

A hangtompitót rá lehet tenni az egyik NATO karabélyra is, csak azt nem tudom, hogy mi a fetyó neve, de viszont azt tudom, hogy a Merc-ek futkoznak vele elôszeretettel a vad területen. :lol:

Az a TRS 301....de ak-kra is fel lehet rakni...ahogy nézelődtem a raktáramba találtam olyan ak-t és ak/u-t is amin ott figyelt a hangtompító...sajna nem tudom hogy hol szedtem össze, de most már ott van a raktáramban....és ezzel már van 3 hangtompítóm :D Amúgy még a SIG 552-re lehet felrakni(nekem most a két sniperré alakítótt változaton van egy-egy....ezeket a fegyókat army warehouseban a bázist örző két katonától martam be....a nevük asszem Leshly meg Wig vagy ilyesmi )

Hangtompítós AKm -74/U2 rövidcsövő, BES-nél van a Szemétlerakónál, ha meghal el lehet tőle venni (én nem tudtam leszedni róla a hangtopmítót). Az AKm -74/2 Izhmash Suppressed, és a Abakan Izhmash Suppressed amin hangtompító is van nálam csak a Reality ENhancement MOD-ban volt. De ha van valahol a sima játékban karabélyokra való hangtompító írjátok meg légyszi hol.Kösz. :D

Dark Valey (sötét völgy) egyszer lelőték a Dutys tagot akinek segítenem kellet volna (vagyis a társát kellet volna a banditáktól kiszabadítani még az elején) nála volt egy mesterlövész Obokan, de ha jól emlékszem azon meg nem volt hangtompító csak egy erősebb PSO-1 távcső amit szintén nem lehetet leszedni. A magyar leírás irta is, hogy a távcső egybe van építve a karabély vázával. Ugyan ezt írta a fennt említett AKm/U2 hangtompítójára is.

Hali

Sztem mindenki tegye fel a a WEAPON CUSTOMIZE vagy az ADDITIONAL ADDONS modot. nalam fennt van az egyik( nhemtom pontosan melyik is) de minden hangtompito és addon mindennel mukszik eljen

Ezt nem tudjátok, milyen fegyver?
xstalker1.jpg

Ilyenem még nem volt :F

nah ezt a fegyvert meg tod szerezni army werhousban miután lelőtted a snipert (feltéve ha megcsinálod a melót a duty-nak, amikor berobbantják a falat és megtámadják a bázist) egyébként 1 sima mesterlövész jobb a
dragonunov, ha felteszed azt a mod-ot ( vagy uhfs betat) akkor megtudod venni a tradernal

Vissza
Top Alul