Fegyverek

Freedomos bázison Sinkin műhelyében (satuba befogva) lévő aknavetős hangtompítós AK-t meg lehet valahogy szerezni, vagy valahol van a játékban ilyen fegyver ?

Én nem találkoztam vele, csak hasonlóval az x 18 as laborban van egy a sötét völgyben. Az egyik szekrényben van az "öltötőben. Annyiban különbözik, hogy kell rá dobni egy távcsövet és hogy nincs rajt hangtompító, és nem is lehet rá szerelni. :(

Sziasztok. Szeretném megtundni, hogy exoskeleton ruhát honnan lehet szerezni.
Elöre is köszi a segítséget.

Hali!

Az utolsó pályán lehet találni, de sztem nem éri meg a dolog, van jobban védő ruha, igaz hogy többet bír, de szaladni nem lehet benne, és én akkor inkább otthagyok pár kilót és futkározok, ott ugyis elég sokan vannak, lesz töltény meg fegyver bőven :)

nem lehet benne futni és a patch miatt még használodik is :cry:

az outfit.ltx-be átírod ezt a sort:

sprint_allowed = false

erre:

sprint_allowed = true

és láss csodát lehet futni vele, és ha a night visionját a bad-ról átírod good-ra akkor alapból kék lesz, nem az az idegesítő zöld... ja és ha átirod az immunitijét 0-ra mind, akkor nemfog sérülni...

halii. kellene nekem egy óriási help. mát több mint 10 órát töltöttem ennek a fegyvernek a keresésével. nem, nem játkbeli, hanem életbeli tíz órát. na szóval tudja valaki HOL LEHET TALÁLNI FT 200M-et? ez egy jó kis fegyver alap granyóvetővel, miegymással. tennék képet is de nem tom hogy kell. PLÍZ HELP MEEEEE

ha képet akarsz beilleszteni:

Hát nem tudom melyik fegyverre gondolsz, van egy táncsöves gránátvetős apróság, ami úgy néz ki sztem mint egy csészealj, mármint teteje :D
Arra gondolsz?

1. feltöltesz 1 képet akárhova (kepfeltoltes.hu vagy imageshack vagy barmi) ---> lesz 1 linked pl: www.akarmi.hu/barmi.jpg

2. fogod a linket, és bekopizod egy hsz-edbe, viszont raksz elé ilyent :

3. így fog kinézni:
barmi.jpg

4. írsz még valamit a hsz-be és rámégy hogy "elküld" ... és megjelenik a hsz-ed a képpel 1ütt.

húúú ezt kirakom wikipediára :DÉF

az a fegyver csak a játék végefelé lesz meg, vagy raksz fel trader modot, és meg tudod venni az árusoknál.

asszem fn2000nek is írják... mind1, úgyis fogsz találni :) legkésőbb a stancia pályán

kösz az eligazítást.
na akkor cxsinálom is. nem tudom melyk a stancia pálya.
remélem így jó.
na akkor így.
ft_200m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lehet látni? sztem nem :(
azért egymás után ennyi hszt plz ne! inkább szerkeszd az előzőt. - Bloody Fox

igen, mivel ez AZ :)

stancia pálya az a l12_stancia --> NPP (nuclear power plant) szal pripjat pálya után lesz... és ott, vagy lent a szarkofágban biztos lesz. Vagy marad a tréder mod...

apropó láttam modot, átírtam én is az inventory slotom, mostmár 14db artifaktot tudok tárolni, az eddigi 5 helyett... így már kényelmes :)

Én a fegyót lent találtam a szarkofágban, mondjuk csernobil területén nem nagyon nézelődtem, csak lőttem :D

na akkor légyszíves valaki értesítsen hogy honnan tudom leszedni azt a trade módot! Köszönöm!

Vissza
Top Alul