Fegyverek

A SKAT 9 ruhár a googleban találtam egy angol stalker oldalon, kép is volt róla, de csak nem találom, lehet hogy MOD kel hozzá.

Night Star keresés a vad területen a vasút melleti kis házban kérdésre megvan a válasz. Be lehet jutni méghozzá úgy hogy felmész a tetőre s a bejárat a fekete villámcsapásos nagy lyuk épület felöli oldalán van. Óvatosan lemész hogy ne ess bele a lyukba azt hajrá. Vissza egy kicsit kacifántos mert a fákon kell kiugrálni, de azért elsőre ment. Amúgy egy széfet kell keresni, nekem nem night star hanem SEVA ruha volt bennt.

snake":3p509gdh mondta:
Köszi, de nem ezt kerestem. Ezek már megvannak. Nekem az a ruha kell ami 12 KG-ot nyom és katonai. Valahol Pripyat-ben található, de az istennek nem találom.

Ha egyre gondolunk, akkor én azt Pripjatban, egy roncs helikoptr mellet találtam meg, sok lőszerrel körülötte.

Kösz az infót. Nálam a szobában, ahol a dekoder volt nincs semmi, pedig megnéztem mindkét kanapét. A helikopterre emlékszem, de nem rémlik sem lôszer, sem ruha a körzetében. Azért megnézem azt is. /megint mehetek vissza. a francnak kellet nekem onnét eljönni fal1 . Esküszöm csinálok ott egy mentést amit nem bántok /

Nekem sincs a dekóderes szobában a heverőn semmi, de mint az üzenőfalra írtam lehet hogy csak MASTER szinten adja

A freedom bázison a satuban lévő fegyvert ki lehet venni? Forog a nyele de hát... Amúgy meg a snipereseknél és olyan fegyver van, ha jól láttam :D

Ha jól láttam Sniper TRs 1 van a freedomos satuban, ha elmész e pálya végére, szemben pont a freedombázissal, ott is van egy. Lelövőldözöd a banditákat s ott lesz a betonpavilonban ugyszintén egy satu mellett.

Biztos írták már, de a freedom bázis közelében lévő faluban ahol vannak bloodsuckerek meg azaz agyzsibbasztó izé, az egyik ház pincéjében van gránát vető hozzávaló töltényekkel

Tartsd meg a fegyvert, a Duty vezér hálás lesz érte :F

Bocs nem sniper TRs 1 hanem valami spéci AK. Lelőttem Sinkint azt bementem megnézni, sajnos levenni nem lehet.

Dachande":1sh53k9a mondta:
Tartsd meg a fegyvert, a Duty vezér hálás lesz érte :F

Ő már megkapta a magáét a freedom bázisról :D

trn30":1sh53k9a mondta:
Bocs nem sniper TRs 1 hanem valami spéci AK. Lelőttem Sinkint azt bementem megnézni, sajnos levenni nem lehet.

Akkor nem vmi hasonló van a freedom bázis snipereinek a tornyokban?

Á nem nem volt valami nagy durranás utána lelőttem mindenkit Lucast is. Azt lelőttem a lakatot a fegyverterem ajtajáról és megnéztem mi van a ládákban meg a szekrényekben. Nem lövöm le a poént akit érdekel nézze meg. Amúgy felvettem a dutys küldetést amikor az árulót kell kinyírni, sok választásom nem is volt hogy le kell e valakit lőnöm, Vinter BC vel voltam, Ha valaki válalkozik rá akkor előlről menjen s a mesterlövészeket akik SVU mk 2 puskával vannak szedje le, utána már könnyű a vintarral csak jól irányzott fejlövések kelennek páncéltörő lövedékekkel azt megvan. Egy kető faszit visszatölt a játék de nem veszélyes.

Npp előtt Prypiatban csináltam egy mentést onnan mentem vissza a plusz feladatokat megcsinálni. Miután a dutys küldetés az hogy lődd le az árulót sok választásom nem volt mivel a barátok egyből ellenségek lettek s lőttek rám. Mondom magamnak ha már mindegy akkor megnézem mi van a raktárba. Amúgy kipróbáltam a dutysokat is kiírtani, ami sikerült is Freedomos küldetés után ahol ki kell nyírni egy dutys vezetőt Prypiatban. De igazad van semmi értelme sincs az egyiknek sem, jobbak a bafrátok mint az ellenségek.

Megmiután megcsinálsz a freedomosoknak pár küldit, akkor gond nélkül lekéselheted az őrt, senki nem fog haragudni rád :wink:

(ezek már másik topikba kellenének) :D

Aha ezt nem mertem kipróbálni. Tehát ha zöld pontok a térképen, (barátok) akkor lekéselhetem a fazont a nélkül hogy ellenségek lennének. Vagy a barátok közömbösek lesznek ?,A dutyknál ezt tapasztalat, miután kinyírtam a dutys vezetőt nem mindenki lett ellenség.

pina

Ezt melyik topicban folytassuk? :)
Na jó csak vicc volt...de azért lehetnének stalker nők is!! Úgy mint a quake arenában. Egész jó bigék voltak. Vagy a stalker élet nem való nőknek?
Jójó befejezem, az igazság hogy már megittam két sört...

Felvettem a szarkofág alatti ládában lévő exoskeleton ruhát. Másodszorra vittem végig mondom megnézem mit tud. Hát futni nem lehet bennt de marha jó. Csak utólag vettem észre hogy exo cucban a táskával 80 kg-ot lehet cipelni, ezt eddig nem is tudtam. A legvégén a teleportos résznél kifejezetten előny volt.

Vissza
Top Alul