Fegyverek

Hi!
A Dark Valeyben biztos van nightstar, aikor ellopod a katonáktól az iratokat... a pálya sarkán, de lehet hogy ez az agroporon most hirtelen nem emlékszem... :lol:

Night star artifactot próbáltam én is a vasút melleti kisépületben. A tetőn is voltam ott se lehet bejutni. De az épület mögött elvileg vannak nyitott ablakok lehet hogy ott kell sprintben felugrani. Sietve próbálkoztam de minta kiálna egy gerenda valamelyik ablakon. Majd visszamegyek én is azt próbálkozom, de most felderítem Prytpatot.

Saját magam szórakoztatására a játék közben leírtam egy xls fáljba az összes fegyver típust, ruhát, artifactot. Ha érdekel elküldöm, de ami tényleg használható artifact: mama gyöngye 5000 rubel +5 golyóállóság (sötét völgy, prytpat), holdfény 5000 rubel +szásztizen valahány állóképesség -10 villámcsapás ez a legértékesebb mert full hátizsákkal se fáradsz el (x16 labor yanta tó), műnyálka 5000 rubel +40 vegyiégés (janta tó), lélek 5000 rubel (szeméttároló ball vége, sötét völgy) +600 élet -10 karmolás ütés meg még valami de ez is jó - feltölti az életed jó ha 3-4 van nálad, és a joly a KRISTÁLY (x18, freedom kereskedő ad egyet) +30 radioaktivitás állóság -18 állóképesség nekem 3 db van belőle a holdfénnyel jól kiegészítik egymást olyan helyekre is bejutsz ahová amúgy a legjobb ruhákban sem lenne rá esélyed.

Már csak a SKAT 9 és az exoskeleron ruhát kell megtalálnom, sajna a freedomos fegyverkereskedőnél hiába csináltam meg a feladatott nem adta oda de lehet hogy master szinten kell ahoz játszani.

Ha jol emlekszem nekem Night Star a Wild territory ban volt ahogy bemesz es mesz elore atmesz az epuleten es jobb oldalt ahol a vonatok bemennenek egy beallasban a fal mellett, de vigyazni kell mert sok anomalia van.

Az agroporon sarkában biztos van. Ahol a vadmalacok tanyáznak, ha kijössz a katonai bázisról.

sziasztok!
hol lehet találni exoskeletont? kellenek valamilyen artifactok hogy chernobilt kibírjam?
köszi!

Exoskeleton az erőműben a szarkofág alatt, egy létrán kell lemenni, van ott night star is ami szerintem semmit sem ér, ahogy az exoskeleton sem mivel nem bírja a sugárzást (csak 30%-kal vagy ellenállóbb) s 15 kg, szemben az SS-99 M zöld ökológusruhával, ami 90%-os védetséget ad alapból és csak 9 kg. Kristályt vigyél magadal 30% jobban bírod a sugárzást. Én hármat használtam s nem volt probléma, de egy holdfény (állóképesség +109) artifact kell melléjük mivel az állóképességet csökkentik darabonként 18 %-kal

SKAT 9 es rucit hol lehet találni, mert nekem már csak az hiányzik. valami pontos leírást a helyrôl.

őőő...az a katonai cucc ha jól emlékszem!
Nekem abból már 2-őt is adott a báros(aszt hiszem night star-ért adja), és egy tuningos verziója van Yantarban az egyik katona hullájánál(ez pl a freedomtörzsfőnök egyik küldije...hogy hozd el), ha bemész a kapun, akkor egyenesen elölre, és lesz ott egy szemeteskonténer amibe asszem hullák vannak...na az mellett van a halott katona:
ss_ricsi_military.jpg

Remélem segítettem!
Üdv!

meg asszem a brain socker nél is van a pálya elején ahol van 1 lakókocsi és mögötte az út tovább visz 1 ajtóhoz amit őriznek.

A Modboxban Biohazard említ vmi új exo-cuccott. Nem tudná valaki, aki letöltötte, leírni hogy milyen százalékban véd és mitől? :lol: (sajna az albérletben nincs lehetőség Stalkerezni, így nem tudom kipróbálni)

Stevy#":2xnqdusy mondta:
A Modboxban Biohazard említ vmi új exo-cuccott. Nem tudná valaki, aki letöltötte, leírni hogy milyen százalékban véd és mitől? :lol: (sajna az albérletben nincs lehetőség Stalkerezni, így nem tudom kipróbálni)
Suit Characteristics:
1. Heavy flame protection
2. Heavy bullet protection
3. Heavy chemical burn protection
4. Heavy anti-bleeding protection
5. Heavy anti-electrical shock protection
6. Complete mutant claw/fang attack protection
7. Complete radiation protection (can now escape from the radiation dirt devils if you move quickly enough)
8. approx. 200kg load weight and full sprint up to that weight (over weight stops you immediately)
9. Blue tinted night vision :D

Köszi, de nem ezt kerestem. Ezek már megvannak. Nekem az a ruha kell ami 12 KG-ot nyom és katonai. Valahol Pripyat-ben található, de az istennek nem találom.

Esetleg valakit érdekel, hogyan lehet ritka fegyverekhez lôszerhez jutni?
SVD, RPG, esetleg a ritkaság a Gauss gunhoz? Privátban kérdezve válaszolok. gurul1

Snake

amit te keresel az a secret roomba van abban az épületben ahonnét az első lézerpuskás pöcs lő

Köszi, de én ott nem találtam, azért megnézem mégegyszer, hátha már most vak vagyok.

Stevy#":3l7dqr8o mondta:

Az tok gaz ien Darth Vader feje van :D

Vissza
Top Alul