Fegyverek

Helló jason

Hol találom a freedombázison a csávót akinél lőszert lehetne venni. Nekem a Vintar Bc-hez kellene. Tehát fegyvert csak mod-al lehet csináltatni, ezt a mod-ot hol találom ? kösz

rrn30-nak: ahogy bemész előre van egy kétszintes ház ahol alul egyik irányba a fegyverraktár, másik irányba a csávó és fönnt pedig Lukasht találod.

trn30":3v83x99d mondta:
Helló jason

Hol találom a freedombázison a csávót akinél lőszert lehetne venni. Nekem a Vintar Bc-hez kellene. Tehát fegyvert csak mod-al lehet csináltatni, ezt a mod-ot hol találom ? kösz

Hali!

Modokat a Modboxban lehet találni, ugyncsak ezen az oldalon :)

Valahol olvastam hogy a gránátvető a freedom bázison van, de hol ? Ha igazán jó puskát akartok a Yanta tavi pályán van SPSA 14, csőalatti tárjába 8 sörét fér el és félautómta, ha kiürül kell csak töltened. Amúgy én az anntenákig a Sterlock special gyorstüzelő AK-t (PSO-1 távcsővel)utána meg a Vintar BC-t ill GP 37-et használok. Valaki írta hogy nincs lőszere a GP 37 hez. Nem baj mert az antennáknál, és Prypat-ban is mindenki NATO lőszeres puskákkal lövöldöz, többnyire. Többieknek kösz a felvilágosítást.

Ahogy bemész az X16 komplexum föld feletti területére, balra van egy medence szerű beton létesítmény a végén van két katona aki ezzel tüzel, én csak két darabot találtam. Stalker nehézségi szinten csinálom most, novice-n nem találkoztam ezzel a fegyverrel vele.

Megvan a gránátvető, a hadiraktárak falujában az egyik ház pincéjében, ott ahol a vérszívókat kell kinyírni.

Hali mindenki! Szükségem lenne egy kis infóra. Keresek egy ruhát, de az istennek sem találom. Elméletileg katonai, 12 kg-ot nyom és valaki a pripyat-en találta. Valami pontos leírás kellene, hogy hol.

ja és nem exoskeleton, mert olyanom már van.

válaszokat alôre is köszi. meghajol meghajol meghajol

Engem is érdekelne. exokeleton nem volt nálam csak a zöld ökológusruha. Ez az exokeleton ruha hol található ?

"Az alább említett Freedomos kereskedőnél kapható exoskeleton armor, 200.000 Rubel."

Ezt találtam egy fórumon ez igaz ? én jártam a kereskedőnél de nem volt nála.

Exo-t pripyat-en találtam a fôtér környékén. Ahol le kellett menni az algútba a skacokkal bejárat elôtt ballra elektro anomáliák, azokon át. Jobbra kis kereszt gázmaszk rajta. Ezt amúgy a térképem lilával jelölte mint rejtekhej. Ja és volt mellette egy mama gyöngye artifakt is.

Az alább említett Freedomos kereskedőnél kapható exoskeleton armor, 200.000 Rubel.

Ez igaz ?

Lehet hogy SKAT 9 ruha amire gondoltál. Talált valaki ilyet ?

Amit én keresek annak nem tudom a nevét. Csak hallottam róla. Ha létezik akkor már csak az hiányzik a gyüjteményembôl. Egyébként szívesen segítek, ha tudok. Negyedszerre box végig. 8)

sziasztok!
hol lehet pontosan találni exoskeletont? hallottam hogy pripjatyban valahol de ott hol? másik hogy érdemes követni azokat a katonákat pripjatyban az elején vagy én döntöm el ezzel hogy melyik befejezést akarom?

Hi!
Talált valaki Night Star artifactot? Mellékküldetésként fel lehet venni ha jól tudom a bárban.
Rostok területén a vasút mellett van egy kis épület oda hogy lehet bejutni?
A térkép rejtekhelyet jelöl az épületben.

gorky83":13ckfqjn mondta:
Hi!
Talált valaki Night Star artifactot? Mellékküldetésként fel lehet venni ha jól tudom a bárban.
Rostok területén a vasút mellett van egy kis épület oda hogy lehet bejutni?
A térkép rejtekhelyet jelöl az épületben.
Tegnap néztem én is pont...sehogy nemsikerült bejutni

Szerintem ez is amolyan kimaradt ficsör.
Egyébként is érdemes minden alagútba és épületbe benézni mert rengeteg dolgot lehet találni (artifact,lőszer,stb...). Én most kezdtem el másodszor és teljesen más a játékélmény. Igaz lassabban is haladok.
Egyébként valaki tudna küldeni egy listát a játékban lévő artifactok-ról?

Vissza
Top Alul