Fegyverek

Akkor egy tárral ki lehet nyírni kté embert, bőven jó, sőt, ha fejre célzol akkor 10-et is. :wink: Amúgy csak a játék végefelé a nehézpáncélos faszikba kell 5 golyó belőle.

Hát erről beszélek, mire kimegy az 5 golyó rég halott vagyok és általában nem csak 2-n jönnek rám egyszerre. Azért kihívás vele messzire lőni :D

nem éretem miért istenititek a Thunder-t..tök átlag, azon kivül hogy 9 mm..egy AK fejlövéssel tökéletes..ezzel viszem már régóta és már a szarkofágnál járok:-)) távolabbi célokhoz meg TSR-301 távcsöves, hangtompitós:-)))

Groza egyik legjobb fegyver, nagyon pontos és sokkal erősebb az AK-nál.

sziasztok!
hol lehet találni jó fegyvereket? valami igazi jó puska vagy sniper érdekelne.
továbbá most mentem át red forestbe, és szinte egyből meghalok a sugárzás miatt, pedig a zöld védőruhám (olyan mint kruglové) van. kéne még valamilyen crystal is?

A wild terratory tele van -20 radiationt adó gömbökkel. Abból 5-öt bepakolsz, szerintem elég lesz.

Jah és 200-al elvérzik :D

Én azt úgy oldottam meg, hogy átrohantam mint egy őrült. No persze érdekesek voltak azok a teleportálodó pseudodogok....Azt hittem meghaltak,pedig közbe csak odébb mentek. Szerintem rohanj át...vagy menj az úton és néha használj kis anti rad. drogot.

Fireball endurance-ból vesz le, a thornok tesznek vérzékennyé.

Sziasztok!

Találtam egy PSO-1 nevű távcsövet és egyrészt nem tudom, hogy melyik fegyverre lehet illeszteni, illetve hogy hogyan kell fölszerelni?

Segítsetek, legyetek szívesek.
Köszi :)

Legtöbb orosz gépkarabélyra felmegy.
I-vel nyitsz egy inventory-t, kívánt fegyvert beteszed a 2. fenti slotba majd rákattintasz (és nyomva tartod a gombot) a távcsőn és felhúzod a fegyver ikonjára, majd elengeded. :)

Köszi :)
Ott csesztem el, hogy az inventory részben próbáltam ráhúzni... :oops:

sziasztok!
mi van ha már nagyon ramaty állapotban van a fegyverem (már oldalt ott van az ikon is)? army warehoseban a freedon bázison odamegyek a szerelő fickóhoz de az azt mondja hogy most gondolkodik. lehet valahol még javíttatni? amúgy egy SVUmk2-ről van szó! köszi!

Hol lehet találni TOZ-34-es sörétes puskát? Lőszer van hozzá, de fegyvert nem találtam még.

Dark Valley, bandita tanya, hosszú fekete kabátos fazon (Poker?). Nála van, lelövöd, elveszed tőle...

Kajak van nála Toz34-es? Mert akkor azt megnézem, pedig jó ideje nem játszottam már a Stalkerrel.

hello mindenkienk!
hol lehet szerezni rohadt sok lőszert gp37-be? army warehouseban a freedom bázison a csávó, és bárban a kereskedő is kifogyott belőle. ha visszamegyek később akkor sincs. most indulnék pripjatyba és gondolom nem ártana jól felszerlni magam. gp37hez lehet gránátvetőt találni? ha igen merre? köszi előre is!

Vissza
Top Alul