Fegyverek

Most jöttem ki x16-ból és vettem egy tundert meg van egy TRs 301-esem. Szerintem mindkettő jó fegyver. Ezelőtt egy távcsővel és gránátvetővel felszerelt Akm74/2-m volt, de az már kevés volt ezért döntöttem a csere mellett.
+ egy Fort-12Mk2 pisztoly

Valaki tudja honnan szerezhetek olyan tundert, ami 5.45-ös lőszert használ?

Yantarban van az egyik Dutysnak. Szerintem tegyél fel real gun names modot :)

Nem szeretnék modokat feltenni. :(
Amúgy a tunder = groza ha jól tudom

Miért vagy ellene a modoknak? Nem is ismered őket. Jobbá teszik a játékélményt. Ráadásul pYura arra célzott ezzel, hogy mindeki a fegyverek igazi neveit ismeri, mert mindenki feltette ezt a modot.

Jól tudod.
Pedig van pár mod, ami szerintem jobbá teszi a játékélményt, de hát elvégre is a Te géped. :-)

Ha modokat teszek fel akkor működnek a korábbi mentések?

Amúgy nem vagyok ellene a modoknak.

Szasz mindenki!

1.Van a játékban AK-47-es alapból?
2.A Bar és a Cordon pályai tradereken kívül van máshol trader?

Van AK többféle változatban is. Trader pedig 4 van állítólag, nekem 3mal sikerült találkoznom. A Freedom trader az Army Warehouse-ban van, bemész a kapun, jobbra az első épület, egy szemüveges stalker lesz az balra a folyosó végén.

elvesztettem a GT37-et:-((( elcseréltem véletlenül a tudós kereskedőnél egy Thunderre....
az valami gáz..9,mm löszer?, eddig nem igazán találtam belőle...megyek vissza a régebbi pályákra valami jó fegyverért......a TSR 301 tuningolt változata távcsővel tompitóval valami király:-))) erre vigyázok.....
Milyen mesterlövész fegyver van a játékban?? ami nem ritka de azért használható is..........????

Az erőműben van bent egy, ha kijössz a szarkofág alól akkor találhatsz még kettőt, de ne kérd hogy emlékezetből leírjam hogy merre.

acura":2zxs2m27 mondta:
Milyen mesterlövész fegyver van a játékban?? ami nem ritka de azért használható is..........????
VSS Vintorez, és sztem az is a legjobb.

Kíváncsiságból kipróbáltam az SVU-t (kis csalással, mert levittem az árát :-)) Nekem az is tetszett.

Kanyhalos":a12daich mondta:
Az erőműben van bent egy, ha kijössz a szarkofág alól akkor találhatsz még kettőt, de ne kérd hogy emlékezetből leírjam hogy merre.

ha elhagyod azt a pontot ahol tudsz választani a monolith és a c-tudat között, onnan már csak kb egyfelé lehet menni végig, útközben nehéz nem megtalálni a 3-4 exoskeletont és az 1 katonai páncélruhát. nincsenek elrejtve, simán csak a földön, vagy dobozok tetején vannak.

bg_

dzsonwoo":18d0m7yj mondta:
Azért a Dragunovot sem kell lesajnálni 8) .
Játékban nem lehet vele sprintelni és közelharcra sem alkalmas, Vintorez amolyan mindenre jó puska :D

Ja modokkal egész jó a Vintorez, de nélkülük, amikor kell vagy 5 golyó egy emberbe :?

Vissza
Top Alul