Fegyverek

hátmeg a legviccesebb, hogy 2 fajta sniper van ha jól tudom, és mindkettővel sikerült már olyan fejest kiosztanom, hogy túlélte simán az áldozat :D

van ott még több is meg az a sokfajta lőszer.... a fejbelölögetős dolog meg a exo-s katonáknál van biztos a gázmaszk gumija fogja meg a 7.62-es páncéltörő lőszert.....

Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk! hispan1

Ott a gyűjteménybe van TOZ 34 is azt látta már valaki ? ? ?
SVU meg SVD-től én se vagyok hanyat dőlve, az LR 300 ast még nem láttam meg a Vintorezt se de ami késik nem múlik.

Mondjátok lehet autót szerezni a stalkerban mer én úgy olvastam hogy kivették és ahogyan elnézem már páran végig is nyomták. lol2 Ja meg ugye van Avenger gépágyú a játékban és ha igen hol van kb.? help1

vlk":27ba6bzs mondta:
hátmeg a legviccesebb, hogy 2 fajta sniper van ha jól tudom, és mindkettővel sikerült már olyan fejest kiosztanom, hogy túlélte simán az áldozat :D
Én 5 fajta sniperről tudok és lehet hogy több is van :)

mrbrain30: Avenger gépágyú? Ez még viccnek is rossz, nem tom hol olvastad ezt, de ez biztos baromság, tekintve, hogy csak a csöve több, mint 280 kg súlyú, az egész fegyver hossza 3 méter (lőszerdoboz nélkül, mert azzal vagy 5) és 4 tonnás visszarúgást produkál. Mit kezdene ezzel egy ember, LOL!

Üdv,

Hallottatoka Gaus Rifle-ről? már több ember is mondta, hogy valahol a Dark V-ben kell megkeresnem valakit...

Szerintem a legjobb módja a lőszerrel való takarékoskodásnak ha sokat lopakodsz és a célban, bumm a fejbe. eddig bevállt.

Vagy ha egysezrűen igyekszel nem harcba keveredni... pl mikor 60 méterről észrevesznek és lőnek rád, akkor már hadd lőjenek, nem érdemes visszalőni, ha nem arra megyünk...

Igen ezt én is észrevettem,hogy nem igazán jut szerepe a calibernek és nagyon nagy a fegyvertipussal "magyarázott" eltérés igazán szerintem valahogy a játékban inkább a célzást és a lőképesség fejlesztését hegyezhették volna ki.
Például a fegyver látcsöveknél csak a fő irányzócsúcsnak van jelentősége a mellék irányzékoknak semmi.Pld:Az AK látcsőnél a méret és távolság meghatározáshoz használt méretezési jelek és a hozzájuk tartozó irányzékok megvannak de minden esetben csak a fő irányzó csúcsot használod.Rendes esetben egy kb 600 m re lévő átlagos magasságú embernek/amit onnan állapitasz meg hogy a kiegészitő jelnél az álló ember magassága pont a hatos jelzésig ér az alapvonaltól/ akár ötven méterrel is lőhetnél elé.ebben az esetben fentről a harmadik irányzó csúcssal kéne célozni.
Aztán itt van a fegyver ereje ami igazság szerint változhat igen csekély mértéket. A huzagolt csőnél jobb a poligonált cső/ez abban nyilvánul meg hogy nem huzagok vannak a csőben,hanem a cső kiképzése igen egyhén csavarodik hatszögletüen belül.pld:Jericho család.Persze a cső hossz is számit de itt inkább a pontosság a fő irányadó.Hoszabb csőnél nagyobb a lövedék pontossága.Ne felejtkezzünk el a rakéta tipusú lövedékekről/RPG/amiknél a pontosságot a kilövés után kinyiló rakétaszárnyak adják.
Na itt térnék rá a lőszer típusokra.A fegyverek ereje a legtöbb esetben a lövedék fajtájától a lőpor mennyiségétől és a löszer tipusától függ. A lőszer hüvelyének/az az a beletölthető lőpor mennyiségének / nagyságától növekedhet és álltalában növekszik is a lövedék kezdősebessége és becsapódási erelye.A lövedék tipusától füghet a becsapódási erő és a pontosság.Vannak feltartó erejű lövedékek/lapos fejű vagy expandálló/ és áthatoló/hegyes/ lövedékek. A feltartó erejű lövedékek pontossága és távolságba mért ölőhatása csökken viszont közelre letaglózó erejű.Valamilyen szinten ez megnyilvánul a sörétesnél ha távolabla slug/brenecke/ lőszerrel lősz közelre pedig 00-al/ebben a lőszerben 9 db 8 mm es sörét van amit el tudsz képzelni mit okoz rövid távon.Mindezektől függetlenül nagyon élvezem a játékot és örömmel próbálom ki a legujabb fegyvereket amit találok.

8) Bocs valaha ez volt a szakmám és alkalmam volt szinte az összes ismert kézifegyvert és néhány nehézfegyvert kipróbálnom/köztük a Gepárd 1-2 magyar 12,7 es mesterlövészpuskát/.Ha valakinek esetleg fegyverekkel kapcsolatos kérdése van nagyon szivesen válaszolok rá.Sajnos legközelebb valószinüleg csak április 03 án kedden kerülök net közelbe.

Nekem lenne egy kérdésem, de azt nem teszem fel, mert törvénytelen volna :D

Amúgy ha megkérhetlek rá, közvetlen megelőző hozzászólást ne idézzünk.

A játék UI-ja ezekből az ikonokból táplálkozik, mikor kijelzi mi van nálad.

Aztán lehet, hogy avlamit nem fog kiejjelzni soha (tehát nem került be)

Hát ja, főleg egy átlag puska... rakétavetővel már kétszer is találkoztam, de egy sima puskával (TOZ) még egyszer se :roll: . Pedig snorkokat meg zombi stalkereket jó lenne vele írtani :D .

Vissza
Top Alul