Fegyverek

RPG-t először a "Death Valley" pályán találtam, az X18 labor feletti épület legfelső emeletén. Volt hozzá egy kalap lőszer, de nehéz volt, úgyhogy ottmaradt :D

Kérdés: az előzetesekben szereplő egymás alatt lévő csövű vadászpuska bennevan a játékban? Szerintem sokkal jobban nézett ki mint az alap lefűrészeltcsövű shotgun.

Elnézést, hogy így eldarabolom a mondanivalómat, de egyszerre nem jut minden eszembe :)

Szóval a "Freedom’s Barrier Outpost"-ot amikor segítünk védeni (ez van közvetlenül a Vörös Erdő előtt) a támadó Monolitosoktól összeszedhetünk 2-300 lőszert a "VLA Special Assault Rifle"-hez (és magát a fegyvert is ofcourse) ami szerintem egy kitűnő gépfegyver mert a visszarúgása nagyon kicsi és ezért könnyű a célon tartani. Kár, hogy máshol elég nehéz lőszert szerezni hozzá (relative az AK74 és a TRs301-hez képest). A hozzá fellelhető speciális (armor-piercing) töltények sajnos a legnehezebbek az összes közül, 0,70 kg.

samurai42":2rnm8fxh mondta:
RPG-t először a "Death Valley" pályán találtam, az X18 labor feletti épület legfelső emeletén. Volt hozzá egy kalap lőszer, de nehéz volt, úgyhogy ottmaradt :D

Kérdés: az előzetesekben szereplő egymás alatt lévő csövű vadászpuska bennevan a játékban? Szerintem sokkal jobban nézett ki mint az alap lefűrészeltcsövű shotgun.

Az a TOZ 34 és nem találkoztam vele :S

Ranger":3pzoka9k mondta:
Az a TOZ 34 és nem találkoztam vele :S

Utánaolvasgattam picit, sajna külföldi fórumok alapján úgy néz ki, kivették és a lefűrészelt csövű van helyette :(

különben a gauss gun az a fallout 2-ből (vagy egyből is?) teljesen át lett véve, még az inventory képe is szinte ugyan az, csak kicsit felturbózva. ennek ellenére marhára tetszik!:D

samurai42":28kt3xcu mondta:
A "Storming Obokan" egy küldetés célpontja, amit a bárban támaszkodó egyik emberke ad. A fegyver "Death Valley"-ban található, ha jól emlékszem az ottani bázis az X16 ? Gránátvető biztos van rajta, a hangtompító passz.
Az ugyanitt lévő "főmufti" (akit a bejáratnál lévő és a kiszabadított Duty-s emberke utál) szobájában találtam távcsövet először, de nem sikerült semmire sem feltekernem.

Én megtaláltam a Storming Obokan-t, de a pauli, aki küldetést adta, nem vette el. Pontosabban úgy reagált, mintha nem is lenne nálam. És még a küldetési időm sem járt le... fal1

Na miért?

Hmm, legalul a HK-53-as érdekesen néz ki, meg ezek szerint van benne hosszú csövű TOZ is. A speckó gránátvető vajon mit tudhat? Meg kéne szerezni :D

Tuti, hogy ez mind benne van? Berettát meg BDA-t sem láttam a játékban. Meg gitárt is csak NPC-knél.

Valaki meg tudja e mondani hogy hogyan lehet a freedom bázis központi épületében lévő satuból kiszedni azt tuningos kalasnyikovot,vagy hogy hol lehet AK hangtompítót és Vintorez-t szerezni?

ez nem ide illik, de csak én vok hülye, vagy a game vége után télleg nem lehet folytatni a játékot (ha nem meghalós küldit csinálsz). mert jó lenne összegyűjteni a speckó cuccokat csak nem akarom megint elkezdeni elölröl :/

Crayon":2egyfifo mondta:
Itt van az összes equipment már csak a nevek kellenek, hogy mi-mi pontosan. Adatbáziskészítés in progress...

kép(nem dobom be ide mert 815kb)

Psuedodog farkat nem is látok :D viszon egy kezet igen :roll:

Na én meg megtaláltam az M203-ast. Azt írja a leírásában, hogy lehet csatlakoztatni a G-36-hoz is, de nekem nem megy, minden máshoz oké, ami a leírásban van.

na én meg a 203-ast nemlátom :)
Háddurva, 30-40%-át nem láttam ezeknek a cuccoknak.

WoW! Nem is tudtam, hogy ennyi fajta ruha van...megy fegya..meg minden... :D

JUJJ DE TUTIIIIII :lol: :lol:

ahogy észrevettem a játékban nem a nagyobb kaliberek jutnak szerephez pl: a Dragunovhoz alig lehet találni lőszert és pontatlanabb mint a 9x39-es kaliberű géppisztoly...na persze..+ a sörétessel irtott már ki valaki jelentősebb mennyiségű ellenséget? mert kb 15 m-ig pontos vagy addig se...

Vissza
Top Alul