Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Ezexerint... Na mindegy majd megpeccselem! :D Addig meg kihúzom valahogy a Tide puskával, meg a feltuningolt GP37-tel... :) Köszi a választ!

Már nagyon hiányzott a Stalker úgyhogy beszereztem a CoP-ot, még Zaton-ban vagyok az elején, pénz kellene a Storm-ra, tudtok valami jó farmolós tippet relikviákon kívül? Megéri beruházni a Storm-ra, jelenleg hosszú AK-m me Chaser-em van.

Másik kérdés hogy Yanov előtt lehet valami jobb ruhára szert tenni mint a Sunrise? Azt megéri kicsit fejleszteni? Előre is köszi! lövés1

Nato fegyverre nato távcsõ, oroszra orosz megy, majd vegyél éjjellátó távcsõvet arra a fegyverre, amivel
átmentek Pripjatyba,mert a Seván nem lesz éjjellátó, és sötét lesz :) Persze azért anélkül is meg lehet oldani.
Fejleszd a Sunrise-t, anyagilag jobban megéri az elején.

Azért azt tudom mire milyen optika kell, csak játszottam már sokat az előzőekkel. :wink:
Köszi a tippeket!

Ilyenekre értettem hogy pl megéri beruházni Exo-ra Pripyat előtt? A mostani tuningolt Clear Sky ruhámat kinek éri meg jobban eladni ha váltsak? És miket éri meg fejleszteni rajta?

Attól függ, hogy móddolt-e a játék vagy sem.
Én például nem indultok addig el Pripyati alagúthoz amíg nincs meg a Hajnal Exoskeleton(SGM mód) és egy pár csinos relikvia, amivel betölthetem az 5 slot-ot. ha a standard játékot vesszük én ott a bulatra esküszöm annak ellenére is hogy csak 2 slot-ja van fejlesztve. Egyszerűen szerintem az a legkiegyensúlyozottabb Sphere 12es sisakkal amibe 3ik gent kell szerelni(kék) és no problem.

Alap játék nem szoktam modolni (kivéve a repair mod ShoC-hoz de szerintem az elég alap).
Azért is kérdeztem mert a Seva-n kívül ha jól tudom az Exo amivel le lehet még majd menjek az alagútba, esetleg a Bulat-tal is?

Csak Sevával, és a többieknek is neked kell beszerezned, úgyhogy irány a Sevabolt.

Köszike! Csak azért kérdeztem mert láttam egy screenshot-ot a teljes csapatról akivel le lehet menni, és ott a játékos Exo-ban volt. Odalent nem lehet átcserélni a ruhát esetleg valami harcorientáltabbra, sajnos a ShoC óta a Seva egyre inkább semmirevaló... :(

átöltözhetsz lent ha nem zavar hogy elkezdesz "menstruálni" ahogy korábban valaki fogalmazott :D
Ami a SEVA-t illeti hát igen a Clear Skyban nekem már nem is tetszett! a CoPban mikor meg megtudtam hogy alapvetően hiányzik belőle az NV akkor kb annyi ideig viseltem amíg átértem az alagúton. Utána bulat elötte meg már nem is tudom...

Részleteznéd ezt a "menstruálás" dolgot Madárijesztő? :D Elég ijesztően hangzik! :D

Hát hogy elkezd csökkenni az életed és mindent összevérzel lent mivel mérgező gázocska van lent... ezért köll a zárt légzőrendszeres ruha...
Jah ha már fegyverek felszerelések...
Fürgétől rendeltem egy mesterlövész puskát... elvileg 20k a standard ár amiből 4 kilát előre elkér...
124981530-4.jpg

Érdekes az a 16 kila :D

Én is rendeltem nemrég, egyszer már próbaképp régebben megtettem de Lynx jött a remélt Tide helyett. A játék teljesítettségével van összefüggésben mit hoz, és hozhatja kétszer ugyanazt egymás után? :?:

Szerintem egy bizonyos program áll a háttérben ami majd kiosztja a fegyvereket 1 bizonyos sort követve... pl az 5.45ös grozát mindig 3ik 4ik fegyvernek tudtam kézhez kapni, a Tide meg az utolsó... Bár hozzáteszem azt hiszem összesen 3 Mesterlövész puska van... az SVU-A a Lynx és ez a Tide. Én mondjuk egyiket se használom, de mind egy, azért megvettem ,hogy legyen :D
Én általában Abakánnal, vagy Grozával esetleg G36-tal tolom, bár nekem az első részben jött csak be a G36 azóta kicsit hogy is mondjam finoman... nem "szép"
Itt és a Clear Skyban viszont rendesen eltalálták az Abakánt. Piszkosul jó fegyver ha pontosságra van fejlesztve :)

Én úgy tudom, hogy teljesen véletlenszerű, hogy mit kapsz.
A G36-ról pedig ugyanígy vélekedek, bár már a SoC-ban is kerülöm. :D

Egy megfigyelés: a játék elején annyi fegyót/ruhát tudsz kérni (a beszerzőtől) amennyit akarsz(már ha van rá rubeled :D ) Viszont ez csak addig tart míg át nem mész Janov-ba(pontosabban: az első utazásig), ha már átmentél akkor már csak limitált számú fegyvert/ruhát tudsz kérni, ha átmész Pripyat-ba akkor már csak max 1-2 mindegyikből (valamelyikből már nem). Utána már csak a boltból lehet vásárolni, ami néha baj mert nem minden cucc van ott amit a beszerző tud(na) biztosítani, pl a szervoruha alig lehet megtalálni :D

Vissza
Top Alul