Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

A nightvision működik, azzal nincs gond.
De az infra scanner beszerelése után semmilyen változást nem tapasztaltam.
Azt sem tudom egyáltalán mit kellene csinálnia.

Az infrascanner lényege, hogy a térképen akkor is látod az ellent, ha mondjuk épületben van takarásban. Nem kell semmit bekapcsolni. Alapjáraton csak akkor jelöli pirossal a térkép, ha a látóteredben van. Így meg akkor is látod, ha mondjuk a fal másik oldalán kushad a sarokban.

Ez az, tényleg frankón használható pl. többszintes ellenséggel teli épületekben.
Köszönöm.

Dmitrij Degtyarev":2rzvp3kl mondta:
Az Abakán kimondottan jó fegyver! Pontos (2 es tüzelési módban) és erős is. Én azt mondom nyugodtan fejlesztheted. Viszont az öltözet amit írtál... az talán Janovban el is megy, ha meg van rajta minden fejlesztés, de szerintem inkább Beryl 5M

Az a baj, hogy jelenleg csak 23 000 rubelem van. Bár eddig csak egy artit adtam el Beard-nek 24 000-ért. Beril 5M az nem túl gyenge az anomáliák ellen? A szállító fickónál rendeltem volna már ruhát ami 20 000 rubel lenne, de ne tudom mi lehet az. Tudom, hogy később a tudósok csak akkor adnak küldetéseket, ha jobb felszerelésem van.

Edit: 40 000 rubel lenne a ruha, nem 20 000. :)

Az a ruha ugyanaz mint amit a Clear Sky-ba adnak a CS tagok a legelején.
Amúgy gyorsan megtudhatod milyen ruha az annyi hogy alszol amíg ki nem írja hogy mehetsz érte. :)

Az a CS-1 páncél? Óóh az fo$csi. :D Akkor már inkább a Berill 5M némi fejlesztéssel.

V inkább gyüjtögess artikkal egy szervoruhára:) legjobb:P am azt a páncélt,amit Fürge(a szállító) tud szerezni,az valóban CS ruha,de azt nem a másik játék elején adják,az csak egy másik verziója(csuklyás)... ezt a páncélt akk adják ott,ha a CS tagokkal elfoglalod a Limanszkba nyíló hidat:) utána ne menj egyből Limanszkba,hanem menj a CS bázisra és markold fel az ottani kereskedőnél jutalomként:P

Tudom, végigjátszottam a Clear Sky-t. :wink: Mindenesetre feltuningoltam azt a stalker ruhát amit Kardán egyik halott barátjánál találni egy barlangrendszerben. Sokaltam a 40 000 rubelt azért a CS ruháért és így még olcsóbban meg is úsztam. Artikért Bagoly nem igazán fizet sokat (kivéve a ritkaságokért, de egy +6-os életet adó artit meg nem fogok eladni). Gondolom majd a tudósoknál próbálkozzak hasonlókkal.

A tudósok nem veszik át az artikat, de ha sokat portyázol,úgyis lesz annyi amiből eladhatsz. És érdemes, mert a felszerelés a túlélés alapja.

Amúgy nekem a duty-s ruhák nagyon bejönnek, a CS-1-re sztem nem érdemes költeni, és a sisakok is nagyon sokat számítanak.

Annál a küldetésnél amikor Vánó megkér hogy segítsd ki, van olyan opció hogy valami fegyverrel megfenyegeted a bandita vezért. Van olyan fegyver amitől tényleg megijed?

nem a fegyver számít igazából, hanem a ruházat, meg a rangod... hírneved ha így jobban tetszik...
mellesleg én dobtáras sotival fenyegettem meg, úgy hogy a pisztoly helyén meg AK74es volt... de sikerült már ugyan ez Degratyev PMM-el és TRSel...
ruházatból bulat vagy exo... én legalábbis ezekkel mentem be de őszintén megmondom, szerintem se a fegyver se a ruha nem számít. szimplán a megítélésed.

Megvettem az exot a Skadovskon Nimbletől, fejlesztettem is amennyire lehetetett. Zavaró viszont, hogy nem lehet benne sprintelni amíg nincs meg a 3. szerszámkészlet ennek fejlesztéséhez. Elvileg Jupiterből Pripyat underground jönne, viszont SEVA és Bulat ruhát még nem találtam sehol. Korábban már írtátok, hogy oda csak abban érdemes lemenni. Amiket itt közzétetteket orosz nyelvű térképeket azokon is csak az undergorund pályán van SEVA szóval az volna a kérdésem, kitől lehet ilyen ruhát (vagy Bulatot) szerezni? :) Ezt is a Skadovskon kellene rendelni?

A Berill 5M katonai ruházatnak van egy fejlesztési pontja amit egyik technikusnál sem tudok fejleszteni. Harmadik szintű fejlesztésbe tartozik és 2 darab relikviatartóval látná el ruhát. Valakinek van ötlete, hogy kinél tudom megcsinálni? Se Kardán, se Nitró, se a tudósok technikusa, sem pedig a katonai technikus nem tudott vele mit kezdeni. Nitró és Kardán esetében értelemszerűen, már megszereztem nekik mindhárom szerszámkészletet szóval ez nem lehet geb_sz. A relikviatartó az egyetlen választható opció abban a sorban így még csak az sem lehet, hogy egy másik tulajdonságot fejlesztettem volna ennek rovására.

A tudósoknak is minden küldetést megcsináltál?Ha nem akkor az lehet a gond, ha igen, akkor BUG.Szerintem.

Bocs hogy ilyen későn válaszolok, Berill 5M sajnos az ilyen... bugos... és nem véletlenszerű hiba hanem egyszerűen a fejlesztők nem figyeltek oda és hiányzik az upgradelhetősége a játékból.

A CoP Complete mod javítja ezt a hibát megannyi másikkal együtt.

Sziasztok!
Új vagyok, visszakeresgettem de eddig ezt a kérdést nem találtam:
az BUG, ha a fegyókra nem tudom rárakni az optikát, vagy gránátvetőt, hangtompítót? Tehát AK-ra nem megy a GP, meg a PSO távcső, TRs-re meg SGI-re az M203, meg a SUSAT. Hiába tuningolom, nincs ilyen opció, pedig tudom hogy jobb klikkel kéne előjönnie, nem működik csak olyan stukkeren amit alapból ilyen kiegészítővel találtam. De ha arról leszedem arra se tudom visszarakni.
Előre is köszi.

Vissza
Top Alul