Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Hát nekem nem volt cérnám Pripyat után (merthogy a 3. szintű fejlesztésekhez ott van a motyó) visszatölteni azt a játékállást, amikor Zaton-ban lófráltam még az exo-ban! dühös2

3 dolog van e-helyzet megoldásában: 1: Beletörődsz hogy elcseszted 2: 1 Korábbi pontott vissza töltesz 3: (ami szerintem a legértelmesebb) Eladod és veszel 1 másikat amit feltuningolsz.....

Nekem is 2 exom van, mikor mire kell, abba az irányba fejlesztettem, persze csak a játék végén,
amikor már ráértem kiélvezni a kis finomságokat :)

Nemrég tűnt fel, hogy Owl árul olyan tojás alakú tökfödőt, mint amilyen a SEVA-nak a sisak része, de ez kimondottan csak a sisak. Ez vajon nem lenne jó a Pripyat Underground túrára mondjuk egy Bulat rucival társítva closed-cycle respiratory modulként? Vagy nem minősül annak? Sajnos nem tudom most megnézni, nincs hozzá mentésem, mivel újrakezdtem a játékot.

Most nagyon rossz tanácsadó leszek, mert nem játszottam még, de ezeket olvastam:
A Curtain Helmet amire gondolsz nem rendelkezik belső légzőrendszerrel mint a SEVA. http://stalker.wikia.com/wiki/Curtain_helmet

Amennyire tudom, csak a lemenetelhez kell zárt belső rendszerű ruha, mintha azt olvastam volna ott át is lehet cseréni jobban harc-orientáltabb öltözetekre. Ha nem így van nem kell azért agyonütni. :D

Tökéletesen eltaláltad taps1
Még azt hozzá tenném hogy mikor nézed a filmet hogy ott vannak 5 en és mennek le középen állunk mi,és nincs rajtunk sisak,szoval ez 1 bug egybe,ezért kell ahoz hogy jobban kinézzél a Sevába az a helmet :D

nemtudom, hogy ki, hogy van vele, de több leírásban is olvastam, hogy zaton-ban, lehet találni gp30 gránátvetőt ak-ra, (a pripyat-i lelőhely szerintem mindenkinek egyértelmű) én most találtam egy harmadikat is... creek pályán...
SPOILER
a jupiter gyárnál, ahol a szerszámkészletet megtalálod, az mellett az épület mellett van egy tartálykocsi... annak a kabinjában van, egy abakan, és 3db gránát, illetve néhány doboz lőszer társaságában

remélem segítettem. (legalábbis annak, akit érdekel:D)

Nincs mit! :D Én nem basztalak le hogy olvass vissza :D

A gondom (asszem itemhiány u h ide is beirom):
Nekem nem adja be Sztrelok doksijait, az egyik +van (üzenet szellemnek; érdekes h ezt a kőfejtő sziklamaró gépjében találtam: nem ott ahot a stalker-cop.try.hu írja), de a másik 2 nincs.
Merthogy: van két Stash amit a térkép jelez de üresek (a cementgyár alatti és a Jupiter gyár egyik szegletében, valami vázszerű épület alatt; az utóbbiba, tudom, némi ellátmánynak meg 1 Sztrelok-üzinek kell lenni). Mindkettő ződ rozsdás láda.
Tud valaki +oldást?
Előre is kösz!

p.s.: Ez a stalker-cop.try.hu télleg Q jó!

Te is megnézted? :D az jó ; amúgy nem tudom mi a gond nekem ilyesmi nem fordult elő....őőőő verzió számod hanyas? 1.6.00 ha ez van akkor a bugfixes exe-t letöltöd és talán azzal, viszont ha dobozosod van nem szóltam... :D pattog1

jaha, jó segítség
1.6.02, de már kijáccottam :D
Úgyis újra akartam kezdeni, az acsívmentek miatt (megcsináltam a követelményeket megse adta meg egyiket-másikat).
Szerk.: lehet, mégse le vok maradva x8-ban 6 doksi?! (4 lett meg), mi az hogy "Verd vissza a banditákat?"

Sziasztok!
Fejlesztettem infra scannert a sisakomra, de semmit nem csinál az égegyadta világon.
Hogy kell használni, vagy bekapcsolni?
Vagy csak nem kellett volna előtte a 2. gen. éjjellátóra fejleszteni?
Ha a fegyverek távcsövére fejlesztek hőleképzős célzássegítőt az kirak egy keretet még a takarásban lévő emberek köré. Ennek is valami ilyesmit kéne művelni?

Vissza
Top Alul