Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

azért lövik szét mert nem szereted a fedezékeket,én mostanába kezdésnél eladom a Stalker ruhát és fekete köpenyt veszek belőle amit feltúrbózok,érdekes hogy soha semmi bajom nem esett és már Pripyat ba tartok a fekete köpennyel :D

Fejleszd a ruhád abba az irányba,hogy kevésbé sérüljön,sokkal ritkábban kell javítani,a költségekről nem is beszélve.

Kimmuriel: legkésőbb Pripjatyban kaphatsz ingyen egy Bulat ruhát,azon belül is a hadsereg típusuat(zöld színű). De ha jóval előtte akarsz szerezni, akkor érd el a" Szolgálat barátja" hírnevet és akkor ingyen raknak a janov-i privát tárolódba egyet(piros színű). A bulat ruha majdnem olyan jó mint az exo, csak annak jobb az anomália-védelme. A te ízlésed melyik jobb...

Sziasztok olvastam a játékleírásban azt hogy pénzért lehet felbérelni stalkereket akik segítenek neked a különböző küldetésekben hol lehet felbérelni őket ???!!! ja és nem arra gondolok a pripyetbe akakrok elmenni és kereseni kell tagokat másra gondolok remélem értitek!!!

Ahogy joeetm kolléga említette a másik totyikban, van Zatonban is egy SVD... Nos, tudok róla, de bevallom, nekem nem sikerült megtalálni! :oops: Állítólag a fűrészmalomtól északra, a zombified stalkerek után tovább kell menni az úton, és ahol kezd homályosodni a térkép, jobb oldalt kell lennie egy fánál. Az viszont nem egészen világos, hogy hol kell lennie! A földön? A fán? Vagy egy kivágott fa tövében? Mégis merre? :?:

Jobb oldalt lesz egy fenyőfa, annak a tövében lesz. Csak be kell menni a fa alá.

Zatonban a benzinkút tetején elvileg van egy stalker ruci, már a stash koordinátákat is megkaptam hozzá. No de hogy a retekbe lehet fölmászni oda a tetőre? lol2

én a szélén a kerités tetejéről ovatosan elmentem a házig majd ledobtam oda 1 Exot ami pont I betü alakba állt meg arra fel és úgy gyorsan fel rá :D

A tartályról kicsit futva-ugorva sikerülhet. Nem könnyű ugyan, de össze fog jönni !

No de jó, elcsesztem az exo upgrade-et, nem lehet a servomotort beleépíteni! Én hülye azt hittem, hogy a fejlesztési fánál csak arra lehet gyúrni, amivel egy vonalban van, és ezért nem mertem a -10 kg fejlesztést kérni, mert nem akartam a servot bebukni... Erre pont ezzel lőttem az öngólt! fal1

Vissza
Top Alul