Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Mindenkinek,aki nem találja a technikusok eszközeit: - Durva munkához eszközök: Zatonban az elhagyatott gyártelepen van a "cirkusz"anomáliától nem messze; Janovban a tudományos bunkertól délkelet felé egy híd alatt levő vasúti szerelvény legutolsó vagonában (a villám jelenségről megismerni). - Finom munkához eszközök: Zatonban a fűrésztelepen a szélső ház emeletén; Janovban a Jupiter üzemtől keletre,a "betonkád" anomáliától északra egy kétszintes épület padlásán,egy szekrényben. - Kalibráló szerszámok: Pripjatyban az idősek otthonának emeletén és az áruházban,a pincében.

Valaki nem tud olyan térképet, ami esetlegesen nem orosz feliratokkal van teli? Hanem mondjuk angol...

Sonny legalább írd ki hogy spoiler vagy valami...meg tedd off színbe és így az látja aki akarja :)

Szumics
Valahol láttam már ilyet angolul, használtam is egy picit, de most akárhogy keresem nem találom. Nézz szét itt a fórumba itt kell lennie :)

valaki segitsen már mert már nem tudom hanyadszorra tekerem végig az összes topikot de nem találom azt a képes listát ahol ott vannak a képek és hogy pl nyomozó meg minden féle,na valaki tegye be ide kérlek mert már nincs kedvem tovább kutatni :D :(

megszerzed őket a játékba és ottvannak a képek :)

sziasztok !!4
tudtok segíteni a a félig épp fegyvereket eltudom adni npc nek de a jobban rongálodott fegyvereket nem kinél lehet eladni ???? mert van egy csomo jó lenne minimál árat kapni érte az is pénz

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de rólam fél perc alatt szétlövik a CS-3a testpáncélomat, kicsit nagyon idegesít, hogy egy csomó lóvéért vettem és rengeteget fejlesztgettem, ezek szerint tényleg érdemes exoskeleton-ra gyúrni? Mi a véleményetek? A másik szívem csücske a Bulat lenne, de annak a beszerzési helyéről nem tudok semmit. Nimble-nél legalább van exo.

Vissza
Top Alul