Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Tûzgyorsaság (pláne pisztolyoknál, bár csak a rend kedvéért fejlesztem ki õket, egyébként nem hordok),
és visszalökés csillapító a jó. Javítatni meg úgyis lehet, forogjon a pénz :) .

jó hát a Lynx az más :D kibeszél arról? :D
A sajtoknak milyen pontossága van?

Hali kérdésem jó ruhát anomáliát hol taláni? meg oázis küldetés hogy lehet megcsinálni?

Kipróbálatam, hogy a forgótáras sörétesnél maxra húztam a kezelhetőséget.
Ugyan annyi idő alatt táraz be mint alapon, stopperrel megmértem.
Pedig itt jó hosszú a tárazási idő, tuti érződnie kéne a pár százalék gyorsulásnak.

Szóval még mindig érdekelne, hogy mire jó a kezelhetőség.

Ha jól emlékszem akkor itt a fegyver mozgását. Azaz hogy milyen gyorsan tudsz vele forgolódni. Szerintem az újratöltéshez nincs semmi köze.
Barin megelőzött.

Üdv!
Nem tudom, volt-e már róla szó, de Guardian of Freedom ruhát lehet szerezni? Mert gondolom be kell vágódni a freedomnál, már elvittem nekik a monolitosokat, meg amit lehet érkezéskor jupiterbe megcsináltam, de nemigen akar Loki új feladatot adni (Minden jupiteres papírt neki adtam, amit találtam és ő is elfogad.)
És mi a helyzet a duty-vezéren levő ruhával?
Kösz a segítséget

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

A Duty-s on lévő ruhát akkor lehet megszerezni, ha lebuktatod Zatonban a szolgálatos dealert aki a fosztogatóknak ad el fegyvert és felveszed a PDA-ját és elviszed a szolgálat vezetőjének aki azt a feladatot adja, hogy szerezd vissza a szolgálattól ellopott holmit, (ami a vasútállomástól keletre, egy meg nem nevezett helyőrségen van) amit szabadságosok őriznek (meg kell majd ölni őket). Ha ezzel megvagy, akkor a bal alsó sarokban megjelenik egy kis felirat, hogy betették a privát tárolódba. A Guardian of Freedom ruhát nem tudom.(Ja, és a szolgálatnak kell segíteni MINDIG!)

Szerk.:
Bocsánat, a kicsillagozott rész nem káromkodás, hanem banditák (a ****ót nem lehet beírni).

Zini
Melyik az a soti amelyik bugos? Többször végig vittem,de ilyennel nem találkoztam. Ha jól emlékszem 3 féle van, sajnos név szerint nem tudom felsorolni. Jó lenne egy kép róla.

Vissza
Top Alul