Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Úgy rémlik,mintha a zatoni pályán a BIS-Cirlcle-nél is lenne egy csomagocskával a föld alatti részben,amikor a vérszopattyúkat kell elintézni mérges-gázokkal. Talán...
Találtam kettő rejtekhelyet
Mindkettő egyhelyen van ahol a B-205-ös kimenekítési pontot kell megvizsgálni, Jupiter nyugati részén található, pár zombi és patkány kószál ott. Az egyik, a ház mögött van egy deszka az oldalára borítva és a résben egy TRs-301. A másik pedig egy roncsban az udvar közepén egy Groza meg pár lőszer
Nem tudom volt-e már de nekem újdonság a Groza találási helye
Még kezdő vagyok a call of pripyat-ban. Van egy AKM 74/2-m és vettem hozzá egy PSO-1m scope-ot fejlesztettem hogy lehessen rá tenni scope-t, de nem tudom hogy kell rá rakni szóval meg tudnátok mondani hogy kell ?
A kezelhetőség fejlesztésének van értelme a fegyvereknél?
Kipróbáltam, hogy erre fejlesztek, de semmi különbséget nem fedeztem fel.
Mit csinál a kezelhetőség egyáltalán?
én nem is fejlesztek mást, csak kezelhetőséget, visszarúgást, meg megbízhatóságot, hidd el nekem elöbb végzel a döggel, mert pontosabban tudod odatartani.