Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
fürgétől lehet rendelni a gépfegyver vagy a nehézfegyvernél. Csak az egyik gomb van de nem tudom melyik az. A lényeg hogy ne a pisztolyokra a közelharcfegyverekre ne a mesterlövészfegyverekre és marad az a fajta fegyver amire elhozza.
3 fajta fegyvert hozhat erre az "opcióra". úgyhogy ments előtte nekem a 2. próbálkozásra hozta ezt.
olyanokat hozhat még mint ami a tudósbunkernél lévő zsoldosok vezetőjének van. Vagy egy ak lőszeres grozát, Vihar a neve. Meg ezt.
SEVA ruhát vettél? Azzal én is megszívtam. Előszörre azt gondoltam,hú de jó lesz,majd látok vele színesben is,és hasonlók,ahogy azt a SoC-ban megszoktam. A csalódásom óriási volt....
hali! olyan kérdésem hogy lenne hogy valaki tudja merre találnék kifejezetten kitörés elleni gyógyszert? eddig egyet találtam zatonban, egy föld alatti üregben ahol egy halott stalker volt és egy irányító. felcsernél se láttam eddig még..
ha a tudósoknak minden küldit megcsinálsz akkor lehet tőlük venni. Közben egyik küldinél kapsz belőle a sztalkerektől akik a tudósoknak dolgoznak. Zatonban amikor kijöttünk egy alagútba a vérszopófészekből akkor ne a kijárat felé hanem a másik irányba menny és ott van az alagút végén 2 db.