Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

én 3 féle távcsövet nem tudtam szerezni.
http://www.kampos.gr/en/weapons-s.php
valaki tudja hogy lehet : sight MSS-2x; sight SUSAT "Measure" ; sight SUSAT x4 "Night» nevű távcsöveket beszerezni.(a távcsövekről kép és angol leírás linkben.)

Hy!
Szerintem úgy működik, hogy ha a szolgálatnak segítesz akkor a PSO távcsöveket tudod megvenni hawainál, ha meg a szabadságnak akkor a Susat-okat.De még nem teszteltem. Eddig csak a szolgálatnak segítettem, akkor vált elérhetővé a PSO több fajtája. De szerintem így logikus is mivel a szolgálat a keleti blokkos cuccokat támogatja, a szabadség meg a nyugati blokkost. Ha nem akkor meg tévedtem....

Nah utánajártam, hogy hogyan lehet megszerezni a Bulldog gránátvetőt. Hát, igen emlékszem a küldetésre csak én nem Bagolyal "spanoltam össze" hanem Szakállal mivel neki adtam oda az "Irányítót"; és ott akartam kilyukadni, hogy ha Bagolynak segítek akkor nála meg lehet venni a gránátvetőt. Hát ez van :| , remélem meggondolja magát és mégis elad egyet nekem :D vagy pedig a Hawaian lesz kedves hozzám :D .

A távcsövekkel kapcsolatban meg majd keresgélek tovább és, ha találok vmi "érdekeset" akkor mindenképp megosztom veletek!!!

Veles detektort hol lehet találni? Azt már olvastam, hogy Kopacsinál valami markoló fülkéjében van egy (meg elvétve zombiknál és mester sztalkereknél, mondjuk még hullánál sose találtam), de kettő még mindig kéne.

Szakáll ad egyet a vérszópófészek kiirtásáért.
A tudósok is adnak ha sok alap feladatot megcsinálsz nekik.
És egy idő után Bagolytól is lehet venni.

A Szakáll az melyik ürge? Nem igazán jegyzem meg a neveket :D .

Amikor megkérdezem a tudósokat, hogy segíthetek-e nekik valamiben, mindig azt mondják, hogy nem, mert rosszul vagyok felszerelve. Eddig annyi feladatot adtak összesen, hogy keressek a zsoldosok helyett új őröket.

Szakáll- zatoni kocsmáros
nekem a kutatók nem mondtak még ilyet nem tudom mit lehetne csinálni
van magyarításod?

Nimble-t javaslom Zatonnál a jégtörő fedélzetén. 2.emelet. Kérjél testpáncélt ! Kapsz egy CS-3a-t. Tuningold és tökéletes sztalker ruha lesz. A tudósok technikusa,aki hajdanán a clear sky fegyvermestere volt ért hozzá,mert ő tervezte. Nála fejleszd vagy Nitrónál. A piás Pityut hagyd.

Nabukodonozor, honnan tudod, hogy a Szkadovszk jégtörõ volt? Persze azok a kemény ukrán telek.. :)

Hát ha a Szkadovszk jégtörõ, akkor a csõvezeték a közelében a Barátság I. Kõolaj vezeték. :)

Az elvégezendő feladatok a tudósoknak
1: Kontrolleres küldi amikor egy szigetelőt kell szerezni, hermann adja ajánlok sotit 50 lőszerrel
2: Az anomálialetapogatók lerakása (5db) 2 db lerakása a 3. küldi után adja be
3:a:Hamukupac, védd a sztalkereket akik végzik a méréseket. Ajánlok egy obokant távcsővel hozzá 300 lőszer (én már 100 méterről ezzel kilövöldöztem a zombisztalkereket)
b:Áramlat védd a sztalkereket amíg végzik a méréseket, vaddisznók és húsosok jönnek. Ajánlott : elsődleges és másodlagos fegyónak is 8,10 vagy 12 lövetű soti előre betárazva 150 lőszerrel.
4Hermannak elmondod a szokatlan nagy mutánsaktivitást átküld a másik kutatókoz és mérést kell végezni az aszfaltanomáliánál. Snorkok jönnek sokan. Ajánlott a 3/b pontban leírtak.

Ezután adja a velest a sztalkerek vezére (a tudományos bunker előttiek)
Ez csak úgy sikerül hogyha az 1es és a 3/a,b ban is életben marad az összes veledlevő sztalker.
A KÜLDIK NEM ENNYI LŐSZERT FOGYASZTANAK CSAK ENNYI A SZERINTEM IDEÁLIS!

Véleményetek szerint valóban létezik az Oázis? Én eddig nem tudtam rájönni,valóban van e,létezik e igazából. Van egy számomra gyanús hely,közvetlenül a déli vasúti alagút előtt állomásnál,ahol olyan kissé furcsa a föld alatti rész,és egy helyen ,mielőtt elérném a végét,folyton visszadob az elejére.
Ez volna az?
A vége,ahová nem tudok a folytonos visszadobás miatt eljutni, egy tambur alakú alapzaton levő ,beszakadt betonkupola.

Vissza
Top Alul