Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Sikerült, megvan. Köszi !

Szerk.:
Van itt mégvalami érdekes : mindenki 3 levélről beszél, mert van egy hulla a gyárudvari silók alatt és ott szintén egy rejtekhely is található.
Amig 0-ás verzióm volt ott is volt a hulla, de a rejtekhelyen semmit nem találtam.
Viszont az 1-es verzióban már 2x végigjátszottam és nincs ott hulla, se rejtekhely !
Igy összesen csak 2 levelem volt. :(

Igen, ha Nitrónak adod oda a kémrepülőből kiszedett cuccot, akkor Szenka elviszi, és meghal a gyár alatt.

A fegyverek hamar sz***rá mennek (néhány tár után)! Régen ezt +oldotta a "no_weapon_degrade" mod, de 1.602vel nem műxik. 5let?

Hogy lehet helmetemre "infra scanner"-t szereltetni?
pls help1
thx

az nekem új , hogy lehet venni külön éjjellátó távcsövet is , ak-ra meg a másikat , amit rá lehet tenni trs-re eleminátor-ra. ja meg bulldog gránátvetőt is lehet venni , épp most fogtam ki eggyet skadovskben :P

A kontrasztos látásmód kifejlesztési a fegyvereken,ez is eredeti.

Bl/lKTOP":1dlesw99 mondta:
A fegyverek hamar sz***rá mennek (néhány tár után)! Régen ezt +oldotta a "no_weapon_degrade" mod, de 1.602vel nem műxik. 5let?

Hogy lehet helmetemre "infra scanner"-t szereltetni?
pls help1
thx

Fejleszd a fegyver tartósságát,nagyon megnő a két javítás közötti idő.

Nem szídni akarom a játékot (mer teccik), de tele van problémával, úgyhogy leírom hátha tudtok vmi orvoslatot...
A v1.602 sztem rosszabb mint a pacssmentes orosz vót: ha a grozába betöltök 1 gránátot megvillan a képernyő; a stalkerek zenéi romlottak (harmonika+gitár) ezt még tetézi az hogy néha némán gitároznak (csak jár a kezük...), Cardant nem sikerült most leszoktatni az alkoholizmusról => drágán szerel (legutóbb +csintam neki a küldiket és haver lett).
Ami régen is volt h van egy szikla alatti rejtekhely ahova csak bemenni lehet (Beard adja ezt a remek helyet).
Na meg a fegyverek romlanak...

Szereztem infra scannert, de nem látom h működne, hogyan lehet beüzemelni?
Előre is kössz!

Az infrás cucc asszem annyit csinál, hogy a hőmérséklet alapján kijelöli az élőlényeket. Ugyanannyit látsz, csak bekeretezi, ahol szerinte (akár a fal mögött is) van valaki vagy valami.

Ha Pripyatban kijöttetek a laborból és összeszedtétek a 6 doksit, menjetek vissza Janovba a tudósokhoz
és mutassátok meg őket Hermannak, lemásolja őket, így mind nálatok marad és ad 12 rongyot <:D>

Ami régen is volt h van egy szikla alatti rejtekhely ahova csak bemenni lehet (Beard adja ezt a remek helyet).
Nyomd a "SHIFT"-et is a "CTRL"-al együtt és akkor ki is tudsz jönni a szikla alól.

Köszi, de + találtam a mélygugg beallitást "Walk" címszó alatt (agyrém)!

Más: Szereztem 2 belépőkártyát x8-ba a sárga ok, de a piros hova kell?
(nem fontos, de iszonyúan kiváncsi vagyok)

A piros az is X8 újra menj le a laborba és lesz ott egy ajtó amit nem tudtál anno kinyitni, ahhoz kell. Van bent
pár cucc.

ahogy visszaolvastam szidjátok az exot- ho mien drága a jaítása pedig priypatban ingyen van :D

hali! nitrónak elvittem mind a 3 féle szerszámos ládát és mégsem tud szervó ruhára "futást" tenni ez miért van? :S

Nekem is volt ilyen. Kardannak kell elvinni mind3 szerszámkészletet és csak ő tud szervomotort rakni az exora.

milanka":f75cuiic mondta:
ahogy visszaolvastam szidjátok az exot- ho mien drága a jaítása pedig priypatban ingyen van :D

szerintem a legjobb ruha a játékban ha szerlesz bele szervómotort akkor futni is lehet benne , s garantáltan legyőzhetetlen vagy :P

hopp szervomotort honnan lehet lehet szerezni a exosketlon-ba!?

Vissza
Top Alul