Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Megfelelően tuningolva a G36 a játék egyik legjobb fegyvere. Strelokot kinyíratni? Eszembe sem jutott. Lehetséges? Na majd legközelebb

Minek kinyírni? Meg lehet a "Lövész SIG 500-asát" szerezni úgy is, hogy nem lövöd le. Pár oldala leírtam.

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=980
Itt van egy felderítőrepülős rész, a jobb felső sarkában van janovnak ez a repülő, kiszeded a memóriamodult feltöreted Nitroval És kapsz majd 3 rejtekhely-koordinátát az egyikben pedig lesz Strelok SIG SG 550-e. :D
ss_nagy_j_nos_02-15-10_20-48-55__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a végjátékban streloknak ak-ja van , vagy van nála ilyen sig is ?

Na harmadszor is végigtoltam a játékot. Direkt figyeltem, hogy a történet máshogy alakuljon, de a végén a film ugyanaz lett. A szervóruhát tényleg úgy fejlesztettem, hogy futni is lehessen benne - kösz a tippért.
Igy már valószinű, hogy a benzinkút tetejére is fel tudok majd ugrani a tartályról.
Pripyat-nak 4 plusz emberrel vágtam neki. Zulura külön figyeltem, hogy ne haljon meg - ő mégsem jött velünk "katonákkal" a városba. Többet nem láttam őt, de a film a végén ugyanúgy emliti meg !
Ahol lehett ott semleges maradtam ( banditák - stalkerek harca ) és kipróbáltam mindkét ( szakáll - szultán ) verziót is. Tök mindegy mit csináltam, a vége ugyan úgy ért véget ...

Már csak egy dologra kellene válasz, ha tudja valaki : a csővezetékbe hogyan lehet bejutni, ott is van egy rejtekhely !

A szervóruhát kinél kell felfejleszteni úgy hogy futhassak is? A tudósok szerelője nem tudja, nitrogénnek megszereztem az összes fajta szerszámoskészletet és ő se tudja, 2. kalibrálószerszámokat pedig nem találtam hogy megpróbálhassam kardannál.

meg kell szerezni az össes készletet , utána már megtudod venni a 3. fejlesztéseket is , és asszem valami szervó motor ami neked kell , hogy tudj futni. a készletek helye valamelyik topicba lett linkelve , azaz van róla kép . De a 3. pripyatban van .

Ha jól tudom a 3. kalibráló készlet nem elég a futás kifejlesztéséhez.
Néztem is, miután odaadtam Kardánnak, hogy NEM TUDJA MEGCSINÁLNI !
Aztán elugrottam a Laborba pár doksiért ( Gauss ) utána már megtudta csinálni.

Lehet, hogy az infó az egyik doksiban volt benne ? Nem olvastam végig őket ...

szerintem meg elég nem kell oda más ,ha nem fejleszted ki az előtte lévőket akkor ne csodálkozz , hogy nem lehet megcsinálni..

odaadtam mind3 fajta készletet nitrogennak megcsináltam neki minden mellékküldit és a szervomotorok helyett lehet +6 állóképességet vagy ugye szervomotort. a +6os állóképesség fejlesztést megtudná csinálni a szervomotorost nem tudná elvégezni

Jupiter környékén hol találok kalibráló szerszámokat?

Ami újdonság volt számomra hogy a rejtekhelyek tartalmát megtalálhatod,mielőtt megkapnánk maga a rejtekhely koordinátáit. Szóval érdemes nyitott szemmel járni és nem kapkodva végigrohanni a pályákon. :D

úgy nagyon sokmindent lehet találni , de a cuccaim javarészét úgy szereztem :)

Melyik csővezetékben?Én találkoztam Zatonban egy csővezetékes rejtekhellyel,de nem tudom,hogy te arra gondolsz-e!

A Zatonban lévő csővezetékes hely nem a vezetékben van,hanem a jelölt helyen a csövet tartó egyik betonpilléren!A domb tetején fel tudsz ugrani a csőre,azon végigegyensúlyozol,aztán óvatosan felszeded a motyót a pillérről.Vigyázz,mert nagyon könnyű lepotyogni és nehéz a cumót is észrevenni.

Vissza
Top Alul