Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Szerintem ne vedd meg az EXO-t a legjobb cucc az a CS3 as páncél.A Másik Amit Nemmegvenni kell maid megkapod nemakarok spoilerezni szal sorry érte.[/code]

Ehez nincs olyan térkép mint a Shadow of Chernobylhoz volt meg mutatta hol találhatóak a cuccok?!?

nehéz róla leolvasni , hogy milyen fegyver hol van , tényleg nehéz....

Keresel egy különleges cuccot ami nincs a boltokban és nem megrendelhető ?Kérdezz Válaszolok MSN:hycinhun95@hotmail.com ((pl Strelok SIG 500 asa vagy Akár az Oáziskő esetleg Szerszámosládák))

Oké, köszi a választ. Bár a Térképről nem tudtam le venni semmit kár hogy nem jelzi képpeé mi van ott.

Neked Angolba megvan? Azt nem tudod el linkelni a képeket?

Üdv!

Vki segítsen már végre,m megbolondulok a swarog nélkül. :D Már végigjátszottam a játékot,de előtte is próbálkoztam a detektor megszerzésével. Creek-ből úgy jöttem el,h egyedül Szultán küldetéseit nem csináltam meg. Szal ott én nem kaptam olyan feladatot,hogy gyűjtsek össze 3 velest. Utána a tudósoknál is megcsináltam minden küldetést, még sincs swarog detektorom. Összeszedtem már 4 velest,de nem tudok vele semmit kezdeni.....

BerikZ":2dia0ut5 mondta:
Üdv!

Vki segítsen már végre,m megbolondulok a swarog nélkül. :D Már végigjátszottam a játékot,de előtte is próbálkoztam a detektor megszerzésével. Creek-ből úgy jöttem el,h egyedül Szultán küldetéseit nem csináltam meg. Szal ott én nem kaptam olyan feladatot,hogy gyűjtsek össze 3 velest. Utána a tudósoknál is megcsináltam minden küldetést, még sincs swarog detektorom. Összeszedtem már 4 velest,de nem tudok vele semmit kezdeni.....

Skadovskon az első emeleten van Bagoly, nála lehet elvállalni ezt a küldetést. De azt hiszem, előtte még dolgozni kell neki egy kicsit, de nem biztos.

Nekem össz-vissz egy küldetést adott...többet nem.... :S :(

Blackacehun":fkr2dzci mondta:
Gergo nekem az van kinyomtatva amit linkeltem.

Ja, de itt ez orosz azt írtad hogy ki van nyomtatva csak angol na mindegy azért tudom használni.

Több képen is láttam már hogy az exoskeletonnak 102 kg teherbirása volt. Én full felfejlesztettem és még igy is 90 kg max. Ti hogy csináltátok? Vagy ha artifact-tal annak mi a neve?

90kg??? És ez ruhától függ? Vagy bármelyiket fellehet húzni addig?

Hát az Exoskeletont 90-ig tudtam, de több képen látom 102 kg-ig felhuzva.

Srácok német g36os gépkarabélyt merre keresek?
Mert nekem a favoritom az alap ak74 amivel kezdesz azzal toltam végig az össze stalkert xD a soh végén csak g36ra voltam hajlandó elcserélni szóval itt is az lenne a tervem de nem találok

Én az alagútban találtam Jupiter és Pripyat között amikor a monolith-osok ránktámadnak az eggyiküknél az volt:D lehet csak szerencse

Az elején én rendeletem fegyvert Fürgétől a hajon és azt hozott.

Szettem nemjó stukker.Jáccd úgy ki hogy lelövik strelokot.Van Nála Egy Legendary stukker Strelok SIG 500 asa a legjobb stuki a játékba szerintem.

Vissza
Top Alul