Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Mint tudjuk nem sok új fegyver vár minket, de az már biztos, hogy a régieket is felturbózták. Mivel most már lehet tuningolni a fegyvereket, mindenképp érdemes beszélni róluk. Kinek mi a kedvenc párosítása, melyik tuning mennyit "dob" a pityu minőségén, erősségén, stb stb.

Azt vettem észre, hogy a fegyverek sokkal pontatlanabbak és a hatótávolságuk is sokkal kisebb a SoC-hoz képest ( az elején )!

A tuning ezért van, mert nélküle, kezelhetetlenek a fegyverek. Szóval a tuning nem egy lehetőség, mert rákényszerit a játék.

A hatlövetű sörétest feltuningoltam, hogy még kettő skuló férjen a tárba. Na innentől sörétet nem lehetett belerakni csak golyót. Részemről felejtős. Pont a közeli sörétes sebzés lenne a lényeg.

De viszont a vadász söréteshez nagyon jó a tuning kb 50-70 mröl fejbe lehet vele lőni a csávókat...

tuningoljon a rák. Egy PMm-el végig lehet vinni a játékot :lol: Leglábbis én most kezdtem el mester fokozaton, és semmilyen fegyverrel nem mentem lószarra se, mert 40 méteren túl mintha el se jutna odáig a skuló. A pisztoly meg érdekes módon 50-60 méterről is hedashot. Ki érti ezt lol2

avojno mondta:
A hatlövetű sörétest feltuningoltam, hogy még kettő skuló férjen a tárba. Na innentől sörétet nem lehetett belerakni csak golyót. Részemről felejtős. Pont a közeli sörétes sebzés lenne a lényeg.

Pardon. Storno. Egy másik fejlesztés volt az oka.

háhá! kb 10000-15000rubelt költöttem egy fegyverre nem tom h mi a neve, olyan mint 1 AK csak szürkés zöld árnyalatú.... de nagyon pontos és hatásos csak néha beragad! ajánlom mindenkinek jó ,renegard elhárító :D #B

TRS301 na ez jó tunnolva meg szupi csak a golyók ne foggyanak ki mer nem tok szere4zni olyan drága.

Alig várom hogy megtaláljam a GP37-et :roll:

Én a Kalasnyikovomat tuningoltam és elég jó lett csak itt a pénzt piszok nehéz megszerezni.
Én a pontosságra és a visszarúgásra megyek .De lehet hogy majd váltok abakanra .
Még nemtom.SVD-n is gondolkodtam de ahhoz nemtudok lőszert szerezni pedig ahhoz is kéne .
Egyenlőre az agropom hoz akarok menni megnézni a kötelességieket hogy vannak .
Ha valaki szeretne a S.T.A.L.K.E.R.-ről dumálni MSN-em en megtalál.
Ezt a banditáknak #B

Hát szerintem az SVD az egy nagyon jó fegyver és egy idő után a DUTY és a Freedom bázison is árulják a lőszert hozzá. Egyébként ez a frakció erőforrási szintjének nagyságától függ... Nagyon szeretem még a TRS az SGI és az IL-86 karabályokat is, meg azt a shotgunt amit a Duty nyom a kezedbe ha belépsz SPSA14. Kézifegyverek közül pedig amit nagyon szeretek az a KORA-919 és a SIP-t m200. Mindegyik .45 -ös kaliber ami 1 lövés/koponya a legtöbb esetben. Ezek mindegyikéből szerintem igen jóféle cuccokat össze lehet hozni tuninggal, de van ami már önmagában is jó. (SVD pl.)

Én nálam a favorit a GP-37
Viszont ha emlékszetek még valamire a socból aki a bárban eljutott az arénában a döntőig sztem ott kipróbálhatta a játék legjobb gépkarabélyát.
ASSZEM A NEVE F1 AKÁRMI MÁR NEM EMLÉKSZEM DE ROHADT JÓ KB 10 LÖVÉSSEL KIVÉGZI AZ EXOT

Hmm én még ott tartok a storyban, hogy Yantarba kell menni de eddig még nem láttam. Itt gondoltam kihasználva a 2 tábor közti ellentétet meggazdagszom, és aztán megyek tovább közben megerősödve... :)

Jammer":2l61fp8j mondta:
Hmm én még ott tartok a storyban, hogy Yantarba kell menni de eddig még nem láttam. Itt gondoltam kihasználva a 2 tábor közti ellentétet meggazdagszom, és aztán megyek tovább közben megerősödve... :)

Nme éri meg újraswanolnak és csekély összeg jár a bázis elpusztításáért és rögtön mienst pályát lépsz visszatelepszenek és újra ugyan az lesz hogy írtsd ki a bázist.
A harc maradékait gyűjts össze oszt a legközelebbi kersekedőnek add el nagyon sokat lehet vele kerseni főleg a szemétdombon meg a yantarba

Én azt szeretném mehkérdezni, hogy távcsövet hogyan tudok akármilyen puskára tenni?...

Shottykra nem lehet tenni, viszont a pár darab gépfegyóra igen, tuningolással!

Valamin alapból van és egy csomónál nem kell tuningolni sem. Amúgy a SIG a legjobb gépkarabély a játékban, amire meg Murder3 gondol az az F2000-es, de csak a Socra érvényes amit mond, nem tudom hogy kerül ide. A CS-ben a GP-37 egyáltalán nem egy jó fegyver, tuningolni sem lehet. A Socban tényleg nagyon jó volt.

kick":187d1klf mondta:
Valamin alapból van és egy csomónál nem kell tuningolni sem. Amúgy a SIG a legjobb gépkarabély a játékban, amire meg Murder3 gondol az az F2000-es, de csak a Socra érvényes amit mond, nem tudom hogy kerül ide. A CS-ben a GP-37 egyáltalán nem egy jó fegyver, tuningolni sem lehet. A Socban tényleg nagyon jó volt.

Azért mondtam mer a socban a legjobb fegyó meg a gp-37 is nagyon király benne és mivel még nem találtam a cs-ben egyet se gondoltam hogy itt is jó lehet

a sig az amit a duty is árul 50ezerér?

SIG-et nem láttam Dutynál, Freedom adja csatlakozáskor és ők is árulják. A CS-ben sok minden más mint a Socban volt, nem tudom miből gondoltad, hogy ugyanolyan lesz. Socban a SIG-nél jobb volt az LR-300-as, most rosszabb.

kick":1ze9d6cn mondta:
SIG-et nem láttam Dutynál, Freedom adja csatlakozáskor és ők is árulják. A CS-ben sok minden más mint a Socban volt, nem tudom miből gondoltad, hogy ugyanolyan lesz. Socban a SIG-nél jobb volt az LR-300-as, most rosszabb.

nem azt gondoltam h ugyan olyan lesz csak pldául valszeg te se gondoltad hogy mondjuk 1 pisztoly jobb lesz mint egy géppuska.

Mert akár mennyire is más de nem basszák össze-vissza a fegyverek rangsorát.

Viper5 használhatatlan csak úgy mint a legtöbb soti
És itt az ak is jó(a sima) a socban semmi nem volt.
Például a trs 301 itt ugyan olyan mint a socban obokan még jó a cs-ben én azt használom amit a duty ad csatlakozáskor fejlesztett.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul