Fegyver Pack ( Kéne a játékba)

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
én magyar nyelvűre telpeítettem ,és működött , de természetessen a mod angol nyelvű , igen a fegyvereket , kereskedőtől lehet megszerezni .

Nekem angol nyelvűvé tette a játékot, de én nem írtam át semmit . Majd most meglátom.

Köszi !

Amit érdemes még tudni:

Ha felrakjuk, durván megnő a játék gépigénye.

Irányelvek:

Az alap játék + patch-csel simán elmegy a manapság kövületnek számító IP 4 3.0 Ghz egy magos CPU-val 1280x1024-ben full közeli beállításon lag nélkül.

Fegyver pack fel és "crappy"-re lebutítva (amikor már tényleg ronda) is erősen szaggat.

Na, majd tavasszal, ha találok informatikust, aki képes optimalizálni egy 3-4 magos 3,2 Ghz-es CPU-t a rendszerhez úgy, hogy a korábbi játékok is zökkenőmentesen elinduljanak, akkor update, addig meg alapjáték.

Sajnos, egyelőre pingvin-effektus jön mindenhonnan. :)

ezt jól mondod, a gépigény az tényleg megnő a dolog miatt ,de gondolom beletesz még ezt azt , meg ilyen olyan effekt kerül be a játékba, engem kicsináltak a legelső toronynál , oszt töröltem az egészet :D

Mondom ezt úgy, hogy a ShoC Complete 2009 24"-es képernyőn 1920 x 1080-ban még bőven alkalmas eseménymentes tájnézegetésre, 17"esen pedig 1280x1024-ben "világháborút" is nyerhet az ember vele. :)

ÉS (éssel nem kezdünk mondatot) :) azééé' a Complete 2009 bőven veri mindkét utódot grafikai szépségben.

Igazából a sok fegyver miatt csábító lenne maga a pack, és a mostani próbálkozásnál már a bugokkal sem volt akkora baj(1-1 fegyver nem egészen passzol a van, ami a kezek felett ~20 centivel lebeg), de ugye a gépigény (egymagos 1,8 Ghz amd sempron proci, 1 giga ddr (400)-as ram, meg sapphire radeon x1600 pro, úgy nagyjából a gépem...ezen SHOC elfut majdnem közepes grafon (1024x768-nál) CS-nél már kicsit lejjebb kell azt húzni, COP-nál viszont közép fölé tudom húzni, és megy szaggatás nélkül)
ezzel a moddal, minimum beállítások mellett is szaggat egy minimálisan...ha meg ellenfél kerül a látóhatáron belülre, akkor állóképek sorozata...(miért nincs csak szimpla fegyverpack egyik stalkerhez sem? akkor még talán használni is lehetne...)

Vissza
Top Alul