Fegyver Pack ( Kéne a játékba)

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nekem volt szerencsém kipróbálni ezt a pakkot...
Noot Baad...
Csakhát ugye nem tudom miért némelyik fegyvernél az irányzékok elcsúsztak. (pé.:Groza nem oda lőtt ahova céloztam; FAMAS is fura volt)
A legjobb a HK416 és 417 lett.
Azt olvastam h. a MOD a 1.5.04 és 1.5.05-ös verziókon megy jól...(ehhez van trainerem is)
De már készült hozzá javítás is...

Igaz, ami igaz.
Se telepítő, se mod feltöltő, csak a kicsomagolt gamedata file.

Fegyverek kapcsán a nagy kedvenceim: a már említett G36C, P90, valamint MP5 SD, Desert Eagle és M107. Ha ezek egy része benne van és jól működnek, akkor már megérte. :-)

Kérdés:

A telepítés úgy néz ki, hogy 1) 1.5-ös patch föl 2) gamedata file bemásol a játék alapkönyvtárába és teljes felülírási kérdést jóváhagyni?

Nekem 1.5.08-as patch van meg. Puding próbája..., vagy meg se próbáljam ezzel?

Van még egy ilyen: stkcs-for-pack-efigspcjh-patch-any-9.exe nevű patchem. Régen töltöttem le - bocs az offért - ezért homály, hogy mire jó. Tudja valaki?

Hát szerintem 1.4el vagy 1.5 rakd fel. Utána bele a gamedata könyvtár. Felül írni mindnet a gamedata könyvtárban(amihez nincs ugyanoylan nevű azt meghadja úgy is benne) Illetve Shocnál áátkellet valamit írni az fsgame ltxben. Lehet itt is kell, de szerintem mivel alapbol van gamedata könyvtár ezért nem kell átírni.

Átírni már valószínüleg nem kell...a patchet feltétlen cseréld le...
És ha lehet (illetve haa megtalálod akkor használd a javítást amit említettem...(ha adsz mail címet át is küldhetem...)

Off.:A javítás amit leszedtél erre jó...

patch 1.5.09.
Improved integrated anti-cheating system to take screenshots from the player’s screen.
Improved integrated anti-cheating system that allows the remote admins to track the modifications in network game parameters.
1.5.04 - 1.5.08 versions saved games will be compatible with 1.5.09.
Fixed bug with killing the player after respawn.
Improved player-checking system upon connection.
Fixed bug with RPG-7.
Fixed bug in buy menu.
Added new effect High Definition Ambient Occlusion.
Increased the game stability.
Changes of game balance in Multi-player:
Increased damage dealt by "Tunder ?14", "SA Avalanche ".
Added possibility to attach scope to "SA Avalanche".
"UDP Compact" pistol now has an increased cartridge (12 bullets).

Ezeket javítja a 1.5.08.hoz képest...Illetve sok multiplayer szerver csak ezzel indul el...

Rayder, Tibibá!

Köszönöm :-)

Tibibá, küldtem privát üzenetet.

jim67, bocsánat a kotnyeleskedésért.De sajnos se a megaupload, se a filefrontos link nem működik, megköszönném ha esetleg egy másik linket tudnál adni, mert nagyon bejövős ez a pack!! :twisted: előre is köszönöm!!

látom az ip címed az nem dinamikus , de ha rámész az oldalra , akkor nem jön be jobb sarokban az hogy írd be ezt meg ezt a kod-ot ?

igen a rapidsahre-s linkeke müxenek , viszont fix ip-el ezt letölteni egy élet :S

Jim, nem kell ahhoz egy elet nekem kb 3 ora alatt lejott. a fajlok letoltese utan 15 percet vartam es lejott

Mivan ? én is kipróbáltam , de nem tetszett mert elég hibás .

Szevasztok urak, hogyan lehet telepíteni ezt a packot ?
Leszedtem de telepítőikonja nincs. Továbbá én a Clear Sky-ban nem látok sehol "Gamedata" könyvtárat amit atz egyik hsz szerint felül kellene írni.

A Megaupload linkek még működnek. :)

szóval ha jól emlékszem akkor kapsz egy gamedata-t , ezt kell kitömöríteni a játék főkönyvtárába (tehát a játék könyvtárában gamedata mappa , és a mod azon belül ) , utána áttírod az fsgame.itx-ben a gamedata sornál false-ról true-ra , és elindítod a játékot , új játékot kezdessz és működik , de túl sokat ne várj tőle mert enyhén bugos , és a játék nehézségi szintje is megnőtt.

Értem, köszönöm a gyors választ. Ez a mod nem használható magyar nyelven ugye ?
Még vmi : a pack által használható fgyverekhez hogy jutok hozzá ? ugyanúgy meg kell venni őket a kereskedőknél ?

Vissza
Top Alul