Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
na mindegy arra gondoltam, egy a lenyeg ugy nez ki mint egy dobtar egyebkent hanyas kaliberu lehet? mert vhol mar lattam iet, megvan a csillagkapuba lattam ient de ott vmi iszonyat hangja volt. single-re volt allitva naluk de akkorat szolt mintha shota lenne
na mindegy arra gondoltam, egy a lenyeg ugy nez ki mint egy dobtar egyebkent hanyas kaliberu lehet? mert vhol mar lattam iet, megvan a csillagkapuba lattam ient de ott vmi iszonyat hangja volt. single-re volt allitva naluk de akkorat szolt mintha shota lenne
Jó a mód jók a fegyverek de mindent meg változtat a küldetésmenetét az időt meg mást is.
Valakinek nincs ehez cheat?? mert az 1.3 cheat nem jó hozzá!Ja és van nekem egy 80-70 százalékú magyarosításom,akinek kel annak fel töltöm és működik.ja és szinte majdnem inden fegyver bug-os!
köszi a modot. :wink: Nagyon jó és sokkal izgalmasabb mint az eredeti játék de elég kemény még az alapszinten nézve is! De azért sokkal élvezetesebb az új effektekkel és textúrákkal na meg az új fegyverekkel! :lol: 8)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem azért enyhén bug-os.(benelli m3, bizon stb....)
a leírása szerint az 1.5.007-es patchen alapszik ez a mod, de nálam nem tetszett neki...
valakinek valami meglátása?
Az általad belinkelt oldal nem működik és trójai vírusos.
Hol érhető el ténylegesen ez a MOD?
Érdeklődésképpen: A 600 megába sikerült a készítőknek a különböző tulajdonságokkal felruházni az új fegyvereket, vagy ráhúzták a régiek tulajdonságaira?
Az általad belinkelt oldal nem működik és trójai vírusos.
Hol érhető el ténylegesen ez a MOD?
Érdeklődésképpen: A 600 megába sikerült a készítőknek a különböző tulajdonságokkal felruházni az új fegyvereket, vagy ráhúzták a régiek tulajdonságaira?