FarmVille (2009)

Ezt már én is akartam kérdezni. :)

Nálam ők a csúcstartók:

farmvillef.png

http://img691.imageshack.us/img691/6696/farmvillef.png

A személyiségi jogokra való tekintettel az arcokat kitakartam. :D Amúgy Hispan a második helyezett. :wink:

nálam Hispan amaga 49-es szintjével a legjobb :p , és valóban , nálam is szokott szarakodni a dolog , néha még a böngésző is kifagy... netbookon meg , no arrol inkább ne is beszéljünk :P

Minden termény alatt ott van, hogy hány óra vagy nap alatt érik be. A legrövidebb 2 óra alatt a leghosszabb 4 nap alatt betakarítható. Egy idő után viszont elrohad. Ez általában függ attól, hogy mennyi idő alatt érik be. Pl a 2 órás érésű málna esetében valószínűleg, a beérést követő 1 óra múlva már elrohad. 4 napos termény esetén meg 1 vagy 2 nap.

Alex Horváth vagyok, hívjatok meg, mert én lusta vagyok.

Egy tablókép van kirakva, ami elég nyomi, meg látszik rajta, hogy kaptam csernobilből.

Jim67":2ohf8yzk mondta:
Hispan: mennyi ideje játszol ?

2009 novemberben tettem fel az alkalmazást emlékeim szerint...

Dutch":2ohf8yzk mondta:
Minden termény alatt ott van, hogy hány óra vagy nap alatt érik be. A legrövidebb 2 óra alatt a leghosszabb 4 nap alatt betakarítható. Egy idő után viszont elrohad. Ez általában függ attól, hogy mennyi idő alatt érik be. Pl a 2 órás érésű málna esetében valószínűleg, a beérést követő 1 óra múlva már elrohad. 4 napos termény esetén meg 1 vagy 2 nap.

Nem igaz. Minden termény annyi idő alatt rohad el, amennyi idő alatt teljesen kifejlődött.

Akinek szomszéd kell, hívjon engem is nyugodtan, (Horváth Krisztián hispan-ra keressetek).

Kun Gábor ha nem tévedek?

Scarecrow, azért te sem gondolod komolyan, hogy ez meg a tablóra? :) Nem, ami rá megy, az photoshoppolt verzió. Azon nem vagyok ennyire zombi.

nem találtak ki ehez valami progit , amivel 1 kattintással le lehet vetni/aratni :D ? mer elviszi azt a kevés időt is ami van...

most meg bedöglött vagy mi van, és már egy rakás gift elment :(

Vissza
Top Alul