FarmVille (2009)

Ja, szerintem is.

Barin! Meghalnak a halaid! Etesd meg őket!

Putiteng a halaimmal már jórég nem foglakozok :D

Farmville se köt le sok ideig mondjuk tegnap félóráig csinálgattam a farmom, az a vicc hogy nem is lett szép :D

Hispan! Ganézom a földedet, de már 18000 százaléknál tartok! Normális ez?

Szerezhetnék innen is szomszédokat? :) Már csak 11 kellene a Local Celebrity kék plecsnihez! :D

Amúgy nem akartam regisztrálni a facebook-ra, de amióta felvettem ezt az alkalmazást nagyon addict lettem. Most vagyok 34-es szinten, de célom, hogy beérjem havaromat aki 52-es szinten tart 2xx ezer XP-vel. Valamint minden növényből össze akarom hozni a mester fokozatot. Tényleg addict vagyok... :lol:

Horváth Krisztián hispan néven keress rám, visszaigazollak. Most én is a mastereket gyűjtöm összefele.

Mellesleg ma volt bővítés, lett 24x24-es telek és diófa.

Egy teljesen egyszerű flash-alapú kattintós-szintlépős játék. Egy farmot kell kialakítanod egy teljesen puszta területből a belátásodnak megfelelően. Itt aztán termelned kell, lehetnek földjeid, állataid, fáid, épületeid és még vagy egy tonna dekorációs elemed. Folyamatosan kapcsolatban vagy a szintén farmville-t játszó facebook ismerőseiddel, segíthetsz az ő farmjaikon, küldhetsz nekik ajándékot, satöbbi... Szóval jó móka.

Betegség alatt azét értem, hogy sokan függenek :-) Mivel vannak 4 napos termények is, simán megoldható, hogy az ember 1-2-szer foglalkozik csak vele egy héten, szóval ez csak azokra veszélyes, akik egyébként is kockák.

Bejelöltelek. Köszi :)

Lehet, hogy megjelent a 24x24-es bővítési lehetőség, de nem tudok bővíteni mert nem szórakozok azzal a Maffia War-ral és 10-es szintet írnak elő feltételként. FarmVille cashemet meg nem áll módomban elkölteni. (Vagy most összekeverném a hot road tracktor vásárlási feltételével... :lol: na mindegy). Eddig csak egyszer vettem bármit is FV cashből, azt a lelógó fülű nyulat egy hete. De az nagyon cuki. :lol: Az a baj, hogy bizonyos termények esetén nagyon sokáig tart mire kigyüjtöm a mester fokozatot. Már vagy egy hete cranberries-t termelek b_zzz. Reggel meg este is az egész farmomat azzal vetem be. Nem vagyok addict amúgy... :)

Ezzel az app-pal kapcsolatban volna egy technikai jellegű kérdésem: Az normális, hogy mikor egy olyan szomszédomnál vagyok akinek rengeteg állata van akkor az... nem is tudom, hogyan fogalmazzak... belassítja az alkalmazást? Netkapcsolatfüggő lenne a dolog?

Különben a progi nagyon jó arra is, hogy az egeredet gyilkolászd a sok kattintással. Még rátesz az FPS-ekre egy lapáttal. :D

Ps: Hispan nagyon nice a Farmville termelési táblázatod. Óriási! :D Le merem fogadni, hogy közgáz szakon vagy. (Of course viccelek, oldalad alapján nem.) Szerencse, hogy hétfőn UV-zok mikróból. Ha megmutatnám a "drágalátos" tanáromnak oda lenne meg vissza és talán megadná a kettest. :lol:

209 977 aratás szükséges az összes növény mesterszintjéhez? lol2 Azt hiszem, hogy előbb dobom fel a mamuszt vagy talán öregkoromra elérem majd...

Nem kell hozzá semmilyen maffia wars szint, csak az alkalmazás rajongójának kell lenned és 500.000 coinsba kerül. A traktorral kevered.

A rapsberrie a legdurvább, 2 órás termény és a master szinthez 21.000 aratás kell, vagyis 63.000 kattintás. Persze programmal nem nagy ügy, mire nem jó a vizsgaidőszak :D

Az alkalmazás lassulásáról: akad, mint a franc. Rengeteg item, állatok, fák, nagyobb farmoknál borzasztóan akad bármilyen netkapcsolattal vagy géppel...

Töri szakon vagyok, csak szeretem átlátni a dolgokat. Ez a rengeteg kattintás meg nem para programmal...

Akkor összekevertem igen. Fan vagyok mostmár (végre sikeült). Elmúlt napokba érdekes viselkedést tanusított a facebook és akárhányszor ráklikkeltem, hogy legyek fan mindig hibaüzenetet dobott rá.
1 MB-s netem van szóval ezért kérdeztem, bár furcsáltam is, hogy mobilnettel is akad a dolog meg még az egyetem wifis netén is. :D

Akkor azt hiszem, hogy a rapsberrie-t csak nyáron kezdem el nyomni majd. ( : A natúr eperrel vagyok még így, hogy már 2 csillagom van belőle de ráúntam, hogy a 3. csillagért mennyit kell ültetni és felhagytam vele egy ideig.
Viszont baromira tetszett a mikulásvirág most karácsony előtt. Mivel az volt az egyetlen növény amiért 3 XP járt így amíg csak lehetett minden nap azzal nyomtam tele a földet. Profitmaximalizálás rulzzz!

Hmm... ez az ültetgetős progi érdekelne majd. :wink:

én kb 1 hete játszok vele , most leszek 20-as szintű , jó játék az :)

Lehetnénk szomszédok? Nálam most többen feladták a játékot és szükség volna a szomszédokra. :)

persze Horváth Marcell nevezetű hapit megkeresd , aztán szomszédok is vagyunk :P

"Csak" 5 Horváth Marcell találat van, úgyhogy szerintem te Menyhárt Attilára kevesebb találatot fogsz akpni. :P :D

belölled meg 13 van , képnek egy ilyen idióta macska van kitéve, szal nem lehet eltéveszteni :)

Vissza
Top Alul