FarmVille (2009)

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
A FarmVille játék szobája

Akik farmvilleznek, szeretnének szomszédokat vagy csak szeretnének beszélgetni a játékról, bátran írjanak.

Tippek, trükkök, segítség.

Napjaink "népbetegsége", a FarmVille igazán jó móka :)

http://hispan.hu/farmville.php

Kétszer elolvastam a szabályokat, de még mindig nem értem, hogy mi, hol ,merre. :)

hispan":jhchqi15 mondta:
A FarmVille játék szobája

Akik farmvilleznek, szeretnének szomszédokat vagy csak szeretnének beszélgetni a játékról, bátran írjanak.

Tippek, trükkök, segítség.

Napjaink "népbetegsége", a FarmVille igazán jó móka :)

http://hispan.hu/farmville.php

népbetegség :lol: életemben nem halottam róla , az igazi népbetesgséget erepublik-nak hívják :D. Ezt sem nekem találták ki ,de jó szórakozást :D.

meg állatokat stb :D nekem van 3 pingvinem is adoptáltam őket :D nah most az állatoknál is megy a százalék pölö tyúkoktól tojást lehet összeszedni stb :) Pingvinnél szintén megy :D mit lehet vele csinálni? "collect ice cubes" :D :D én keveset foglalkozok vele amúgy, nem tud hosszútávon lekötni :)

Hispan: Beszálhatok? :) Leszek a szomszédod! Csak mondjad, hogy mit kell tennem!

Putiteng rendelkezel Facebook regisztrációval? :D

Nem! Azt tudom, hogy kell, majd mindjárt megcsinálom.

EDIT: Mostmár van.

Barinnal találkoztak útjaink, Puteting neked nincs más dolgod, mint regelsz a facebookra, megkersed a keresővel a farmville alkalmazást, megkeresel engem és az ismerőseidhez adsz, aztán farmville-ban meghívsz szomszádnak. Ennyi.

Hispan! amennyiben megnéznéd a farmom tájékoztatlak hogy holnap fogom megcsinálni :D még csak bedobáltam mindent :) Én Putitenggel is találkoztam már facebookon :)

Hispan is vasszajelölt.Tudok ajándékot adni! Kinek mi kell?

Nekem nyomathattok irdatlanmennyiségű fehérkerítést :D Mindenkitől ezt kérek mert kell a farmépítéshez csak arra vártam hogy meglegyen a 8 szomszéd és bővíthessem a farmom :)

Bocs, ha valami hülyeséget nyomtam, még kezdő vagyok.

nem nem jót küldtél :D Köszönöm hogy hozzájárultál te is a farmom fejlődéséhez a fehér kerítés darabbal :D (kell vagy 30 km XD)

Abba a halasba, hogy kell írányítani amikor traningelem?

kikell kattintani előle az akadályokat :)

Szerintem nevezzük át ezt a topikot Facebook topikká :)

Vissza
Top Alul