FarCry 2

mondjuk vtolnak is örülnék :D
a repcsiket hiányoltam én is hiányoltam meg többféle kocsi is jó lenne meg motor meg quad is és egy teljes sandbox is jó lenne ha meg havas táj lesz akkor legyen olyan izé ami a cod6ba van

meg valami normális történet , mert a fc 2-nek többek között ez sem volt erősége , mert miröl is szolt az egész ? volt az a fegyverkereskedő ,a nevét már nem tudom , őt kelett volna kicsinálni , enniy ...

Hát igen egyszer jó végig tolni másodojára már nem élvezetes de a fegyvereket legalább pakoltak bele :d
remélem h jó lesz a fc 3 :D tényleg kéne vmi repülő

Épp ez az hogy tuti nem afrikában lesz. Az eggyik készítő elárulta hogy a kontinenset tuti elhaggyák. Am meg nem 3 hanem vagy 20 jármű volt benne köztük sárkány repülő is.(Lehet nem ez a neveXD) Am meg fent vna a gépemen hogy kikéne játszani de még, mindig unalmasXD Semmi értelems misszió. LEglaább az outpostokknál neszülettek volna újra az emberkék.

igen , arrol volt szó , hogy lehet valami havas területen lessz , és akkor is 3 járművolt benne most mindeggy , hogy annak több változata is van , ez pont olyan mint a sniper , hogy több pálya van de mindegyik gyakorlatilag ugyanaz , csak másnak van elnevezve mellesleg mit jelent az hogy am ?

Ez a cucc eleinte tetszett, de ugyanazok a küldetések kb, ismétlődnek, egyfolytában autókázni, unalmas kaka, a fegyverek 2 tár után beragadnak, szar az egész. 15%-ig jutottam el kb, aztán bele is untam, töröltem le a gépről.

Vissza
Top Alul