FanArt

jim67":1p0nycud mondta:
coll'S editionban van , volt asszem

Yepp de sajna csak 1 db felvarró, a többi matrica és abból sem az összes..majd nézek neten v.mi mestert aki megcsinálgatja... :D

Kimmuriel":2d1olp7h mondta:
Igazából az a gondom, hogy nem tudom, milyen sztorit lehetne 2-5 oldalban lerajzolni...

Kezdésnek szerintem az is jó lenne ha egy artifact vadászat lenne a téma 2-3 stalkerral és amikor végre megkaparintanának egy képződményt (kinek melyik tetszik :) )előugrik egy bloodsucker az egy bokor mögül megöli az egyik stalkert erre a többiek lelövik és záróképnek: hátulról látjuk a két megmaradt stalker körvonalait akik éppen a naplementébe gyalogolnak, az egyik a kezében tartja az artifactot a másiknak az övére akasztva lóg a bloodsucker feje. Nagy vonalakban valami ilyesmi jutott hirtelen eszembe.

Egy példa: http://www.stalker-game.com/ru/cx_frame.php?id=3

Ez milyen fal?
wall_art.jpg

FanArt Work in Progress:

S_T_A_L_K_E_R__fanart_No_1_by_Kimmuriel_HUN.jpg

stalker02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pfff, az életbe' nem leszek kész a határidőre egy tisztességes képregény-sztorival! nem1

Az a fal a SoC-ból a Vörös-erdőben az út mellett futó falra emlékeztet (ahol az antennák mellettt az őrtoronyból a Dragunovosok megpróbálnak lekapni), amikor az X10 laborba kell battyogni... Legalábbis ahhoz hasonlít.

képregény van csak orosz , ha azt fordítanád átt lehet könyebb lenne , egyébként nagyon szép munka eljen

Pfff, tegnap már egész jól kidolgoztam az erőművet a háttérben, viszont egy vonalat nagyon kacsán húztam be, és amikor ki akartam radírozni, akkor esett le, hogy én barom rossz layer-en dolgoztam, és a referenciaképet barmoltam szét! fal1 Még szerencse, hogy menet közben nagyon elfelejtettem menteni, és megvolt a korábbi változat. Viszont az erőművet kezdhetem előröl! :cry:

A képregény-stílusban rajzolt képen meg volt egy "bug", azt gyorsan kijavítottam, tudniillik a sisakon a felirat tükrözve volt (mint ahogy valszeg a referencia screenhot is), amit gyorsan megfordítottam, így viszont a képen lévő stalker balkezes lett... lol2

Igen, ezt linkelte Csiga07 is lentebb... Tetszetős, bár én biztos, hogy csak fekete-fehéret csinálnék, vagy legfeljebb szürkeárnyalatosat, de a színeset nem merném bevállalni, mert az aztán tényleg nagy meló! A színezéshez meg amúgy sem értek, színes grafikákat egyáltalán nem szoktam csinálni se papíron, se gépen (pedig kellene). Ebben az orosz verzióban nagyon tetszik a környezet részletes kidolgozása, viszont a karaktereket aprólékosabban is meg lehetett volna csinálni. No persze ez csak szőrözés, és hatalmas respect annak, aki egy ilyet saját fantáziából megrajzol! Én inkább karaktereket szeretek rajzolni, sokszor a környezetet már lusta vagyok kidolgozni. Sajnos. nem1

azért nem olyan rossz cucc , de biztos volt vele meló

omg , ezek aztán tényleg régiek , még a shoc előtti időszakból vannak , a bónusz dvdn is megtaláhatóak .

sőt az az igazság , hogy volt még több...

Vissza
Top Alul