Ez az én asztalom

Amire nekem kell tökéletesen megfelel :)
Amúgy nem értem miért elavult... kifejtenéd esetleg? Mert játékok mennek rajta, net van rajta, zenét bírok hallgatni, filmet bírok nézni... és nem akarok én programokat írni meg Isten tudja micsodát...

ha telepíteni kell , márpedig xp-t elég sűrűn kell telepíteni, akkor rámegy majd egy egész napod.... szarakodni a driverkkel meg a többi izével fúj :) (habár ott a ghost... de akkor is ). Nem egy játék van ami nem támogat xp-t Just cause 2 , Demigod , Halo 2 (vagy 3 , nemtom ), nem fogja támogatni a legújabb internet expoler-t , ami valjuk be pofán fogja vágni a rókát nem is kicsit :), nincs dx 10-11. Határozottabban jobban kihasználja a win7 a géped erőforrásait, mikor a bioshock dx9-ben úgy laggolt mint a fene, majd win7-en dx 10-ben maxra húzva meg sem röccent. Valahogy vírust sem szoktam vele olyan sűrűn kapni mint xp-n.. habár lehet az annak is betudható , hogy nem töltök le semmit, nem járok ilyen olyan oldalakra :), meg ugyebár itt a User Account Control ami megnöveli a biztonságot is :P. A felhasználói fiókok sokkal jobban elvannak különítve egymástól. Nameg ott a bitlocker fukció is. A virtuális xp módról meg ne is beszéljek , ja és a live essentails 2011-et sem tudod xp-re telepíteni. Szebb, jobb, áttláthatóbb, laikusoknak is ideális , egyik ismerősőm laptopot vett win7 volt rajta, nem értett nagyon hozzá 1-2 hónap után viszont kente vágta a dolgokat. "jééé ezen lemezkarbantartó is van :) ? " . Az xp lassan 10 éves lesz, hamarosan lejár a támogatás is róla.... meg a frissítési lehetőségekről ne is beszéljek, xp-n az internet expolerrel kell bajlódni telpeítgetni ilyen olyan faxásgokat , hogy egyáltalán tudjak frissíteni, win7-nél telepítés után egyből jönnek a dolgok... , ja és a hálózatom beállításával se kell xarakodni, egyből megtörténik az is. Programíráshoz nem operációs rendszert használunk :) , hanem pascal , netán delhpi vagy akármilyen programokat. Ha régi géped van akkor ja jó az xp, de szerintem ha an 2 magos procid, meg dx 10-es vga-d akkor ne halogasd a wi7-re való váltást.

Igen, igaz hogy a win7 felrak minden drivert, ami nagyon fa**a volt. Eleinte én se tudtam mi hol van, idegesített is rendesen. Na meg voltak olyan problémák hogy nem engedett ezt-azt... pl átírni szöveges dokumentumokat... egyébként majdnem eltaláltad, 2 magos procim van, csak dx11 es vga-m :)

vagy esetleg azt is megcsinálhatod , hogy veszel egy másik hdd-t aztán arra win7-et teszel , így megmarad az xp , és lesz win7-ed is.

de azt is meg lehet csinálni , hogy a mostani hdd-et leformázod egy partíció a win xp-nel , egy másik a 7-nek. Nekem ultimated van ( hála az egyetemnek :) ) szerintem ne add ez alá. Ebben az asetben viszont le kell mentegetned a dolgaidat.. meg utána szarkodni kell vele. viszont ha veszel egy másik hdd-t és azt mondjuk felosztod 2-re win-nek hagysz 100gb körül, az úgy lehet egyszerűbb lesz . 1 terrás samsungot már lehet 15.000 ft körül kapni, de úgy csinálod ahogy neked jobb.

Szerintem úgy jársz legjobban ha külön partíciókra osztod a lemezedet, ahogy Jim is írta. Nekem úgy van megcsinálva, az XP-n csak játszok (igaz, így nincsen DX10 de nekem elég a 9 is), a Win 7-en meg minden mást. Meg is látszik rajta, hogy melyik megy tele jobban szeméttel (CCleaner-rel amikor ,,takarítok", az XP-ről lejön néhány száz megabájt szemét, a 7-ről meg akár 4-5 gigabájt is :) ).

Hallottam az egypartíciós életről, de magamtől még nem mertem elképzelni, csak rémálmomban jelent meg.
A vinyón 2 vagy több partíció az egészséges. Pl. nálam: c:\ windóz+progik; d:\mentések, bizt másolatok, adatok és minden más.
Szinte mindenki a win7-et ajánlja, de lehet xp is mellette és bútoláskor kiválasztja az ember h meikkel induljon. Hiába haladni kell a korall.

Értem. Köszönöm a tanácsokat :)
Fontolóra veszem, hogy újból felrakom a win7 et...
Linkeket csak gyorsan átfutottam. Tehát akkor Win7 Ultimate-et keressek, vagy professionalt töltsek le?
És elég a 32 bites? Bár azt mondják win 7 elmegy 4 gb rammal, míg a 32 bites xp (ami nekem is van) nem...
Továbbá Jim (vagy bárki aki tud jó módszert) fejtse már ki bővebben hogyan is bírom megoldani hogy menjen a clear sky rendesen, illetve ne töltsön 10 percig. Vagy csak azért töltött volna sokáig mert 2 gb ramom van?

havernál 2gb-val megy , és nincs vele baj . A professional az is megfelelő, viszont azzal vigyázz mert a bitlocker nem lesz benne.. én 3 hónapig azt használtam , de teljesen megfelelt. 32 bit szerintem bővel elég, 64 bites nálam nem volt gyorsabb egy szemmel sem, viszont ott midenneből 64 bite-es verziót kell feltenni.

A sokáig tartó töltés bármi miatt lehetett , én előszőr elkezdeném csökkenteni a grafikai beállításokat, ha az nem vezet célra feltenném a legfrissebb vga drivert, netán töredezettség mentesítenék (akár hiszitek akár nem nálam anno az oldotta meg a problémát, és a red faction gureilla futott normálisan)

Bl/lKTOP: ez nálam is így van, 2 partíció egyiken a win meg a progik , a másikon meg a maradék :)
Dmitrij Degtyarev: vegyél fel msn-re aztán ottan tudunk a dologgal többet is foglalkozni (marcell_horvath@freemail.hu)

támogatja, megvettem sztímen, letölöttem , ésszaggatott mint a hétszentség, de a töredezettségmentesítés megoldotta a problémát :D . Nálam mostanság nem a játék a fő dolog amit a gépen csinálok, nincs is fenn jeleneleg semmi játék.. majd viszgaidőszak után széttnézek sztímen meg a cdgalaxisba is aztán ami szimpatikus az gyühet.

Éppen ezaz! :) Azt támogatja a cs-t pedig nem... és ez az oka amiért lassan tölt. Én így gondolom. SHocot támogatja, az ment is, cop is... cs is igaz... csak kib... sokáig töltötte.

cs-t nem néztem win7-en a cop-ot próbáltam ,de nem töltögetett tovább sosem mint xp-n...

Win7-em van nekem is, és az összes rész hibátlanul futott rajt. XP alatt nem is tudtam kipróbálni. De win7 alatt kajak faxán működik, szóval nyugodtan fel lehet tenni rá.

Az új asztalom, csak a lényeg:
asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul