erőszakos játékok betiltása

betiltanád-e az erőszakos játékokat itthon

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

gabber 9511

New Member
Csatlakozás
2009.01.26.
Üzenetek
2,619
Reakció pontszám
0
Cevat Yerli a Crytek feje felemelte hangját a Német Parlament azon törvénytervezete ellen, amelyben be kívánják tiltani az erőszakos játékok forgalmazását. "Az akciójátékok betiltása Németországban nagyon aggaszt minket, mert ez gyakorlatilag a német művészeknek is megtiltja, hogy megalkossák őket."
"Ha a német kreatív közösség nem tud effektíven rész venni a világ egyik legjelentősebb kulturális médiumán a jövőben, az arra kényszerít minket, hogy más országokba települjünk."
Még júniusban adtunk hírt arról, hogy egy kormánypárti miniszterekből álló csoport bejelentette az erőszakos játékok ("killerspiele") betiltásával kapcsolatos terveit. Yerli szerint nagyon komoly következményei lehetnek, ha ez a törvény tovább jut. "Ez a politikai állásfoglalás megfosztja a német tehetségeket a világ játékiparában elfoglalt helyüktől, és ugyancsak megfosztja a német fogyasztókat egy olyan szórakozási formától, amely jó és biztonságos időtöltésnek minősül a világ többi részén."

A "killerspiele" ellen szóló petíciót több mint 65.000 német állampolgár írta már alá. Így mivel 50.000 aláírás felett a parlamentnek kötelessége felülvizsgálni a problémát, még minden bizonnyal hallunk az ügyről.
http://ipon.hu/hir/nemetorszag_tiltsuk_ ... okat!/7057

Nem sok értelme van ha betiltják hiszen torrentről ugyan úgy lehet tölteni meg aki akar játszani az úgy is mgtalálja módját. A vistában meg a win7-ben is van szülői mód szval a szülő is letithatja a kölykét ha nem akarja hogy ilyennel játszon

Sokra nem mennek vele, mert a játékok nagy része már Bp-n és Kijevben készül, Frankfurtban már javarészt kódolás folyik, a grafikai motor meg a fejlesztőeszközök készítésére meg nehéz lesz ráfogni, hogy erőszakos.

vic: na ja több lenne a warez és oda jutának hogy már nem is jelennének meg játékok németül... és mellesleg bazi nagy **** aki ilyen törvényt akar biztos már jó páran megfenyítették... én személy szerint tüntetnék ha ilyen lenne magyarban...
ez felháborító és nem vehetik el tőlünk a szórakozás jogát és akkor valahogy fegyverhez jutna pár betegebb kocka és lövés1

Ja és ez ahhoz vezetne ha nem jelennek meg németeknél a játékok akkor páran nem a gépelőtt élnék ki a dühöt meg az aktivitásukat hanem az utcán és az ártatlan embereken csattanan az ostor

Szerintem semmi köze sincs az erőszakos játékoknak a való világban dúló erőszakhoz.
A családnak annál inkább ....

AZ erőszak az emberi civilizáció és fejlődés egyik alapköve... Megjelenik mindenhol, álszentség lenne kitiltani pont a virtuális világokból...

nem kéne betiltani őket mert akkor marad a super-mario meg az autósok amiket már unok és az újj nfs-ek már amúgyis sz'@'rok most wanten best

Valahol olvastam a neten, hogy az ilyen játékok hasznosak, mivel a játékos itt dühöngi ki magát, és nem a utcán, vagy neadjisten az iskolában. Inkább a játékban öljön, mint kint az utcán drogozzon.

na meg fejleszt...
és ha még nem is dühöngi ki magát az ember akkor magába zárkózik és depressziós lesz lol2

Annó, a Gears of War-t is brutális, játéknak titulálták, amikor a Gow 2 bemutatója lett volna, németországban, nem engedélyzeték, mert arra hivatkoztak túl durva, Heh röhejes gurul1

igen Németországban sok k..csög játékellenes van a left 4 dead borítóját is megváltoztatták
Németországban :
20081027_001.jpg

nemzetközi:
left-4-dead-cover-pc.jpg

Naja azok vannak, és ezek a marhák, jobban elősegítik, a WAREZOLÁST, pedig egyszer olvastam, a gamesteron, ezt a cikket, is volt benne, hogy a német gamerek nagy % szivesen megvenné eredetibe a jobb játékokat, de ilyen hülye szervezetek nem engedik, a megjeleneésükat!!! szánalmas #B

igazad van én ebbe még azt nem értem hogy mért pont Németországban van ilyen :?:
EDIT: jah persze félig rájöttem azé mert tehetségtelen **** -ek és csak ahoz értenek hogy pofázzanak és ilyenért kapják a pénzt miközben a munkájuknak fizikailag értéke nincs csak mondják mondják ...

a mai világban már a pofázásból is meg lehet élni :x
ja meg rosszul gondolkodnak én pl az nfs-en sokkal jobban felbasxtam az agyam mint a stalke-en vagy R6 V1-en

hallod nem akarlak okítani de ha máskor idézel akkor csak azt a részét idézzed amire válaszolsz :wink:

A megélhetési jogvédõk régi gumicsontja ez, ha nincs feszültség éppen, bedobják a köztudatba, azután
lehet védeni a szegény államplgárt, aki ugyebár sík hüle ahhoz, hogy maga döntsön. Bezzeg a
kereskedelmi televiziókkal nem jutnak semmire, pedig azok képesek butítani, aljasítani, önzésre nevelni,
beszûkíteni az érdeklõdést, stb, stb. De ha a játékipar elér egy bizonyos bevételi szintet (és a MW2 sikere biztató jel), akkor folyhat bármennyi vér, nem lesz semmiféle korlátozás.

Vissza
Top Alul