Régebben warez verzióval játszottam, most nemrég megvettem cd-galaxisba... valami akció volt, vagy mi 2700 (kétezerhétssszááá)-ért. Nekem van benne egy hangulatos kis könyvecske, instruction manual címmel, és szép hangulatos cirill betűs előlappal. Megvettem eredetiben, ha már egyszer ez a totál favorit játéksorozat... viszont a Scs-ből majd megpróbálok angol nyelvű gyűjtői kiadást szerezni... (a magyar szinkron valami katasztrofális lett)
viszont itt van, szép is, jó is, támogattam a fejlesztőcsapatot is (mondjuk nem túl sokkal, bikóz 95%-át az árnak úgyis a kiadó nyeli le -.-") viszont az eredeti játékkal játszani macerásabb, mint csupán egy crack-et ráhúzni és játszani...
Jim57!
a "ne gyertek azzal, hogy nincs pénz" dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy megjelenés napján 12.000-ért megvenni egy játékot "láttatlanba" az nekem elég nagy luxusnak tűnik. 3-4-5k-t még kiadok érte, ha jó a játék, és tetszik... de azért az ilyen tizenezreket enyhe túlzásnak tartom. letöltöm kipróbálom, és ha tetszik, akkor megveszem eredetiben.