Eredeti játékkal játszol?

Eredeti játékkal játszol?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
frogfoot":1zxn2qh6 mondta:
egyszerü a taktikám. elöször amit csak tudok letöltök a netröl. proba. ha nagyon karaj és van pénzem megveszem.

Ez jó. A torrent is elvileg úgy legális, hogy a letöltött cuccot KIPRÓBÁLOD, aztán letörlöd és ha tetszett akkor megveszed. És asszem a letörlési "határidő" 24 óra

Ilyenről én is hallottam de az már más kérdés hogy ez tényleg így van-e... :roll:

a másik meg az, hogy bizonyos letöltő programoknál ki lehet ezt kapcsolni, hogy ne rögzítse egyáltalán az ilyen dolgokat, és akkor nincs nyoma a gépen.... de persze ha egy játék megéri akkor azért megveszi az ember, pl SoC, CS

Egyébként a SoC már 2000Ft, aki ennyiért nem veszi meg, az vagy nagyon szegény, és megértem, vagy egy fukar nemtommi.

Az első ST-t sokáig letöltöt verzióban használtam, aztán megvettem 6990-ért, a clear sky-t azonnal a megjelenést követöen megvettem mert tudtam mit kapok a pénzemért. remélem lesz még egypár része ennek a játéknak. szerintem a játék felépitése miatt (az élő környezetre gondolván), simán csinálhatnának belöle 1 offline MMORPG-FPS mutációt. Lemezen vagy online érkezhetnének az új pályarészek, küldetések, a frakciók és a mutánsok által pedig adott a végtelen számú lövöldözés, akció. :idea:

Nekem a SHOC is meg a CS is gyűjtői kiadásban van meg. A SHOC az fél évvel a megjelenés után került 10.000 huf-ba postával, a CS meg a cdgalaxistól jött megjelenés másnapján jött 13.000 GLS-el.
Drága volt mindkettő de megérte megvenni, megdolgoztam értük :D

frogfoot":2m42pp54 mondta:
Az első ST-t sokáig letöltöt verzióban használtam, aztán megvettem 6990-ért, a clear sky-t azonnal a megjelenést követöen megvettem mert tudtam mit kapok a pénzemért. remélem lesz még egypár része ennek a játéknak. szerintem a játék felépitése miatt (az élő környezetre gondolván), simán csinálhatnának belöle 1 offline MMORPG-FPS mutációt. Lemezen vagy online érkezhetnének az új pályarészek, küldetések, a frakciók és a mutánsok által pedig adott a végtelen számú lövöldözés, akció. :idea:

offline MMORPG-FPS mutációt. :lol: lol2

ha már mmo akkor mmofps lenne inkább mint mmorpg-fps.
Meg az ofline mmo az lehetetlen és baromság mert az mmo nem hiába van ott mert az épp az online játékot mutatja szóval csak online játszod akkor elég furán lehetne offfline.

Meg szerintem egy igazi MMOFPS-nek kellene alakítani azt hiszem ez lenne az első iylen játék.

Sokáig nekem is másoltan volt meg a játék ( ISO ). Problémám nem volt vele, simán futott. Tavaly már szemeztem vele a cd galaxis weblapján ( 1700 Ft ), de akkor elmaradt. Az idén meg nem lehet kapni itthon. Egy rokonnal hozattam Ausztriából full német verziót 2000 Ft-ért.

sajnos itthon az emberek személete teljessen más mint nyugaton , és nekem ne jöjjetek azzal ,hogy nincs pénz , meg kevesset keresek , ki lehet azt a játékot progit spórólni , meg ki lehet hagyni azt a pénteki ivászatot is és már is van legalább 2000 forintod , de kjváncsi lennék mit szolnátok ahhoz , hogy nem készítenének több játékot mert nem érné meg nekik :|

ez kérdés ? ( nekem megjelenés napján megvolt mind a 2 game , természetessen eredetiben , a shoc a cdgalaxisból (az volt a vicces , hogy ólcsóbban kaptam meg kiszállítással mintha elmentem volna az 576-ba, valami akció volt )) , a másik az 576-ból lett meg , természetessen a nagyobb sorozatok eredetiben vannak meg , hl , crysis , bf , fear , trackmania .

és mostanság az árakkal sincs olyan nagy baj pl Mirror's edge 3990 ft , és tavaly decemberben jelent meg

én végigjátszottam , megkerestem a táskákat , elég is volt , de nem olyan rossz az

fallout 3 , időhiányban valahol abbahagytam ,Biohazard 4 nem halottam róla sosem :|, Fable ezt távolabbról láttam ,de nem jött be.
tovább inkább ERRE

Vissza
Top Alul