Eredeti játékkal játszol?

Eredeti játékkal játszol?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Mit jelent a "régi"? Keressek olyan törést ami már a peccselt verzióhoz készült?

Jogos :) ! Egyébként tervezem a vásárlást, csak momentán nem vagyok túl vastag... :cry:

én nekem nem eredeti van de semmiképp nem marad le a dicsőség polcomról...(azokon vannak az eredetik)

Áhh nekem is megvan az eredeti...de csak úgy hajlandó felmenni ha elöbb leveszem a memóriát majd utána felnyomom...de most úgyse...tököm tele van.....

most láttam ebayen... a speckó collectors editiont 50 dolcsiér, lehet berendelem, emezt meg eladom jutányos áron :)

Én letöltöttem torrentről először, aztán rájöttem megéri támogatni orosz barátaimat 9000 HUF-al mert megérdemlik(LOREÁL) így megvettem élesbe....(JOBB)

Én haveromról másoltam át.. Elsőnek ki kell próbálni midnent. Az a baj, hogy nekem nincs is arra pénzem, hogy 10e-ért meg vegyem eredetiben.. Ez van.. :(

Én játszottam mind a két tötött (V... és PH....) verzióval s utána vettem meg az eredetit 10 ezerért. De nem bántam meg mert sokkal kiegyensúlyozottabban megy mint a törött verziók, meg ennyi tényleg jár orosz barátainknak. Rengeteg moddal majdnemcsak végtelen játékélményt nyújt.

jah muszály megvenni, mert ok h végigviszed de mod nélkül egy idő után unalmas. és olyan jó modok vannak, nem lehet őket kihagyni.

szerintem a kieg is majd csak eredetijázékkal fog mennni 8)

azért, a modok törtön is mennek.(rossz hogy tudom de tényleg meg lesz a CE verzió max. dec.-re várom.)

Ki tudja, hogy mennyibe kerül most a játék???
Én néztem eddig 3 helyen.
1.hely:10999Ft
2.hely:15999Ft
3.hely:13999Ft
És én speciel az alapra gondoltam.(nem a gyűjtői változatra)

ahahha 15000? :D ez így irreális, ps2 játékok szoktak annyiba kerülni :F meg a flight simulator...

mindenhol 10.000 alatt van, már a megjelenéskor is 9.990 vót

sőt mondjuk kell kis szállítási dij de ha külföldről rendeled a CE-t az is 10.000 alapból :D

egyszerü a taktikám. elöször amit csak tudok letöltök a netröl. proba. ha nagyon karaj és van pénzem megveszem. mintha nem is loptam volna. Pl most vettem két hete STALKER-t, a Splinter Cell Trilogít, SWAT 4 Gold-ot. Aki meg nem képes képernyő elé ragasztó játékok csinálni, megérdemli

meg ha nincs az embernek anyi pénze játékokra akkor vár 1 keveset és ólcsóbban megkaphata (pl swat gold az 2ropi )

Vissza
Top Alul