Eredeti játékkal játszol?

Eredeti játékkal játszol?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Már volt róla szó a fórumon, valaki belinkelte már. Sztem lehetséges, főleg, ha olyan technikát fedeztek fel benne, amik amúgy szabadon hozzáférhetőek és csak szenzáció keltés miatt van ez.

Kissé furcsának tartom ezzel kapcsolatban, hogy azóta csend van erről minden fórumon.
Vagy ápriloisi "tréfa" (igen elmés), vagy tényleg nyílt, szabadon hozzáférhető forrásokról van szó, és a kutyát sem érdekli.

Hát ez elég erős kijelentes, hogy lopott a STALKER, de simán lehet, hogy tényleg van benne pár (kisebb tucat textúra) a HL2-ból és a Doom3-ból. Emlékezzünk csak az alfában is voltak CS és Quake3 hangok :roll: Szerintem pár dolgot felhasználtak, amíg nem tudták megcsinálni maguk, csak aztán véletlen bennefelejtették. Vagy inkább a szoros megjelenési dátum miatt benne hagyták, hogy "inkább működjön". Data file-okat kicsomagolva láthatjuk mekkora a káosz és mennyire sebtiben volt kiadva a STALKER.

OL-en is volt erről szó:
http://board.oblivion-lost.de/showthread.php?t=9301

mínusz egy strigula a nem legálistól, plusz egy a másikra.. Két napja kaptam meg, 3000huf (uszkve 70 ukrán hrivnya), csak ugye orosz verzió.. :)

A lopott tényleg erős kifejezés, de szerintem azok a fények már csak szemétnek vannak benne, már az 1096-ban is bennevolt... Az erőmű modelljét meg sehonnan se tudták lelopni, mert ilyen még egy játékban se volt, szóval az a lényeg eljen .

De az csak az uccsó pályán van. Sokan el sem jutnak oda, sőt, egy ajtón sem tudnak kijutni. :mrgreen:

Tibi":3dhhbfwz mondta:
A lopott tényleg erős kifejezés, de szerintem azok a fények már csak szemétnek vannak benne, már az 1096-ban is bennevolt... Az erőmű modelljét meg sehonnan se tudták lelopni, mert ilyen még egy játékban se volt, szóval az a lényeg eljen .
Bátorkodom ellenkezni Tibi. ;-) Van egy játék, amiben (igaz csak mod-ként) de benne van az erőmű modellje.

asszem a cold-war-ban van 1 csernobylos pálya, bár nem jutottam el odáig.. pedig csak azért vettem meg :D de áá itt van EZZ ez a legjobb, mi kell más :F

Tibi":1yr7651l mondta:
Komoly? :shock: Na, ezt se tudtam. És pontosan melyikbe?
Operation Flashpoint.
Néhány srác megunta a várakozást a S.T.A.L.K.E.R.-re, és csináltak modot, ami a játékon alapult.
Meg nemrég jött ki a Chernobyl mod a játékhoz, ahol meg le van modellezve a zóna nagyon jó részletességgel. Pripyat például nagyon jól megvan benne, meg az erőmű környéke is.

ofp.gamepark.cz
Itt mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban.
De kell hozzá eredet Operation Flashpoint.

az megvan :) game of the year edition

hm érdekes lesz ez a mod, áá de csak hétvégén tudom megnézni, mert nem otthon vagyok

Megvan az 1.96-os patch is?
Nekem nem a game of the year van, nem tudom, az milyen verziószámú. Minden esetre gamepark-ról töltsd le az 1.96-os patch-et is.
Ugyanit megvan a Chernobyl mod, valamint ajánlom figyelmedbe: Conspiracies 1
Conspiracies 2
Conspiracie The Experience (CTE)
Ezek mind S.T.A.L.K.E.R.-t utánzó modok.
Barangolásra a Chernobyl modot ajánlom, mert ez egy nagyon király kis map.
A Conspiracies pedig egy szerintem nagyszerűen kidolgozott küldetéssorozattal van megáldva.

köszi!

nincs patchem mivel kb 2-3 éve rá se néztem a játékra... :) de ez a mod most felkeltette az érdeklődésem, szal hétvégén usgyi neki.

Huhh...megkönnyebbülés, amúgy én mondtam :mrgreen:

Hali Stalkerek!
Lehet, hogy nem illik ide a téma, de azért kérdeznék. Tegnap megprópáltam feltenni az 1.001-es peccset egy crack-elt .exe-vel futó alapverzióra. Az meg jól asszondta, hogy sérült az .exe és nem tudja feltenni a peccset. Megpróbáljam újrapakolni az egészet, és a peccs lefuttatása után lecserélni az .exe-t, vagy akkor sem fog működni? Nincs kedvem feleslegesen újrakezdeni, bár még viszonylag az elején vagyok...

Vissza
Top Alul