Eredeti játékkal játszol?

Eredeti játékkal játszol?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Nem kell kommentelni, csak szavazni. Senkiről sem fog kiderülni, mit nyomott, lényeg az őszinteség. Köszönöm.

Gondoltam, hogy jóval több lesz a nem. :( Pedig ez egy olyan játék, amit tényleg érdemes megvenni.

ma meghozta a futár az eredeti játékot :-)
csak egy csalódás volt, ahonnan rendeltem, ott a visszaigazoló emilben írták, h a csomag tartalmaz egy ajándék termékposztert is...wow, gondoltam, lesz mit tartani a fiókban ;-)
erre bontom ki és télleg van benne poszter, 1ik oldal nightfall, másik splinter cell :-( mondjuk télleg nem írták, h stalker poszter....
bg_

ha valakinek pószter kell rendelje meg asszem a gamestar februári számát mert abban van (naptáros és olyan ami a doboz elején van )

bg_":g47r62p7 mondta:
ma meghozta a futár az eredeti játékot :-)
csak egy csalódás volt, ahonnan rendeltem, ott a visszaigazoló emilben írták, h a csomag tartalmaz egy ajándék termékposztert is...wow, gondoltam, lesz mit tartani a fiókban ;-)
erre bontom ki és télleg van benne poszter, 1ik oldal nightfall, másik splinter cell :-( mondjuk télleg nem írták, h stalker poszter....
bg_

Cdgala ? :D

Hát igen. Nem mindenkinek van pénze arra hogy havonta vegyen akár több játékot is 9990 Ft-ért. Ha az emberek többet keresnének vagy a játékok olcsóbbak lennének akkor az emberek megvennék eredetiben a játékokat.
Persze akkor is lennének jópáran akik inkább az illegális verziókkal játszanának.

Én tegnap vettem meg a cuccot, de megérte. A hangulat nagyon ott van. csak iszonyatosan nehéz (pedig csak stalkeren megyek).
Amúgy én Pókember 3/Karib-t. At World End -es posztert kaptam.

BorosB":g8ni6xdk mondta:
Hát igen. Nem mindenkinek van pénze arra hogy havonta vegyen akár több játékot is 9990 Ft-ért. Ha az emberek többet keresnének vagy a játékok olcsóbbak lennének akkor az emberek megvennék eredetiben a játékokat.
Persze akkor is lennének jópáran akik inkább az illegális verziókkal játszanának.

Nem kell mindent megvenni. Ami nem hosszúéletű azt úgyis letörlöd, ami meg jó azt meg megveszed.
én pl. idén most vettem először játékot, az is a STALKER volt.
és igen letöltöttem előtte az UNL3ASHED rilízt és megnéztem, hogy milyen.
Aztán megvettem.

BorosB":1wz7uil7 mondta:

havonta nem is, de stalker csak 5 évente jelenik meg ;-)
a többféle befejezés, illetve a már most is rengeteg mod miatt valszeg sokáig élvezetes marad, nem csak 1 végigjátszás erejéig, uh sztem mindenképpen megéri a pénzét.
a hangulatot pedig nem lehet elégszer dícsérni, már csak amiatt is irány a bolt, megérdemlik a készítők!

bg_

Szerintem nagyon korrent módon kínálják a STALKERt.
10kért felhozták nekem két nap alatt a negyedikre. (Kiadás hetében!)
Szerintem ezt azért érdemes kiemelni.

Jól tudom, hogy európában jelent meg először? Végre valamit hamarabb kaptam meg min a jenkik. :D

Játék vásárlásról meg: valóban sok a havi n*10k. Viszont nem kell megvenni ami nem olyan érdekes. Csak amivel tényleg sokat játszol. 2-3 havonta egy vásárlás még magyarországon is belefér. Szerintem.
[Monjuk én még most is két kezemen számolom azokat a játékokat amit érdemes volt (lett volna :oops: ) megvenni.]

Vissza
Top Alul