Eredeti játékkal játszol?

Eredeti játékkal játszol?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
nekem a játék eredetibe van meg de nem működik,akkor szerintem a letöltött még tropább :roll:

Újraszavazni lehet? :D
2 hete sikerült vennem ötezerért egy ilyen pakkot egyik licites oldalon :)

QENHX0tvAwICVVtMRAVR

jah.. fóliás, bontatlan volt.. volt akkor még fent egy SoC hasonló áron.. csak az szeged környéki volt. :)
felbukkannak néha ott, aki be akarja szerezni :)

Azért a termékazonosító kódod lehet hogy használt
Én is bármikor hozzá férek egy fóliázó géphez.
De reméljük,nálad nem ez forog fenn. hmm
Ellenőrizted?

Blindmouse":pf52rm6t mondta:
jah.. fóliás, bontatlan volt.. volt akkor még fent egy SoC hasonló áron.. csak az szeged környéki volt. :)
felbukkannak néha ott, aki be akarja szerezni :)

a cs az érdekesen néz ki , mgyar verzió vagy valami más ? (Szeged környékén merre ? )

meg a cd project emblémája sem , meg a doboz mérete is más .

Az fi csoport nagyon jó magyarítást csinált, még a zajokat is lemagyarítja (lol) meg a bejátszásokat is feliratozza...
Igen, eredeti játékkal játszom.

2hete rendeltem meg. :D azelőtt értelemszerűen warezolt verzsönnel

Ma megvásároltam a CD Galaxisban potom 2990 forintért. taps1
Holnap este fel is tolom, felpatch-elem 1.0005-ösig aztán nekiesek mint az atom. Pár modot is bejátszok majd utána ha végigvittem úgy, hogy mindent megtaláltam és a nyáron jöhet a Clear Sky. 8)

Sajnálom hogy többen vannak akik leszedik, de érthető mert én is 2500-at adtam érte és nincs benne kézikönyv, csak egy CD meg egy kód. Eléggé szégyen hogy egy ilyen jó játék ide jutott.

Régebben warez verzióval játszottam, most nemrég megvettem cd-galaxisba... valami akció volt, vagy mi 2700 (kétezerhétssszááá)-ért. Nekem van benne egy hangulatos kis könyvecske, instruction manual címmel, és szép hangulatos cirill betűs előlappal. Megvettem eredetiben, ha már egyszer ez a totál favorit játéksorozat... viszont a Scs-ből majd megpróbálok angol nyelvű gyűjtői kiadást szerezni... (a magyar szinkron valami katasztrofális lett)
viszont itt van, szép is, jó is, támogattam a fejlesztőcsapatot is (mondjuk nem túl sokkal, bikóz 95%-át az árnak úgyis a kiadó nyeli le -.-") viszont az eredeti játékkal játszani macerásabb, mint csupán egy crack-et ráhúzni és játszani...

Jim57!
a "ne gyertek azzal, hogy nincs pénz" dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy megjelenés napján 12.000-ért megvenni egy játékot "láttatlanba" az nekem elég nagy luxusnak tűnik. 3-4-5k-t még kiadok érte, ha jó a játék, és tetszik... de azért az ilyen tizenezreket enyhe túlzásnak tartom. letöltöm kipróbálom, és ha tetszik, akkor megveszem eredetiben.

Én is a CD Galaxisból rendeltem meg a Shadow of Chernobylt, a Clear Sky-al együtt... 5 ezer valamennyibe fájt a 2 játék úgy hogy másnapra hozták...
És itt is volt benne könyv, matrica, a Clear Sky-hoz térkép stb... :)

Vissza
Top Alul