Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Amíg a belső létrán kell mászni és vannak szintek kialakítva addig még felmennék szívesen szétnézni, de tovább már nem nagyon. Amúgy ezek tényleg nincsenek kibiztosítva mászás közben csak amikor megáll és beakasztja a kampót? lol2 Vajon lefelé is másznak vagy bázisugranak?
Lebegyevet kell lehozni onna, miután a Tiszta Égboltnak annyi lett, ő megzakkant és felmászott oda.Észhez kell térítenünk, mert csak ő tud Streloknak segíteni a Zóna elpusztításába!
Mimimi? Lebegyev és Strelok? Ha jól emlékszem két külön világ, lebegyev a kis sunyi... zsoldos te meg fogsz pusztulni eriggy a kordonba majd néha hívlak ha nem lesz jobb dolgom.... három héttel később: LŐDD le azt a mesterlövészt!!
Amúgy meg magadon egyedül te segíthetsz
ebbe valami hiba van, nem olvastam el egyik szöveget se csak rámentem logika alapján a tesztre a végén 8/5-öt találtam el, és az jött ki hogy 24 betű/mp-et olvasok ami lehetetlen mert 2 mpnél több nem töltöttem többet egyik szöveggel se