Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Néha, nagyon ritkán, ha elég nagy mágneses vihar jön pont a Föld felé a Nap irányából, akkor látható ezen a szélességi körön is. Azt hiszem volt már rá példa hazánkban is.
evente tobb ien hatalmas hajo indul Göteborgbol es egyeb kikoto varosbol talan a nemetektol is. 2 hetes utat tesz meg az ev azon reszeben amikor a sarki feny lathato. 1 het fel 1 het le. norvegia es izland kozott mennek.
Nagyon buta még meg az irritáló hogy sokszor valami más nyelven kezd visszaírni.
Pl. megkérdeztem hogy mit reggelizett vagy ilyesmi és aztválaszolta hogy Ich studiere de volt hogy aztmondta "Szopjal le" szóval egyrészt még buta és gondolom sokat hülyítették is.
xD nekem meg mindig ezzel jön, hogy ő lány és mikor azt mondom, hogy oké, akkor vagy beszól, vagy azt mondja, hogy ő fiú és kapjam be! xD Szemét perverz!
bolond ez a cucc emberek xdxd
Kemény 35 perc munkája, de beismert hogy egy robot, fiú és buzi, de ezt nem tudom hogy jött ki mert elég furcsa mondatok voltak. A buzi az nem csúnya szó, ugye Tibi ? ****= homoszexuális rövidebb szinonimája