Érdekességek az Interneten

barin nem akarlak elkeseríteni de ez az atomos téma egy nagy kacsa...
miért bombázták volna az acsik szét a saját területüket? főleg a losi felett elterülő részt?
mellesleg ah ennyi atomot ledobtak volna, akkor már régen nem lenne föld se...
az tény hogy volt egy jó pár atom teszt a tenger alatt és fölött is, de közel sem 2000, szerintem kb az atom tesztek olyan 50 közé tehető, összesen az egész világon...
azért egy atom bomba hatásait a mai napig nem tudják eltüntetni, és ha ennyit ledobtak akkor még az usa propagandája se tudná az amcsi ország közepére becsapódott atomot elfedni, mert hát bent is villant 1 kis gombocska....

az amcsi ország közepe tele van atomkísérletek helyeivel láttad a sziklák szemét? azok eredeti bombatölcsérek:D ha beírod google maps-ra hogy USA Area 51 és attól lejebb mész délnyugati irányban asszem 50 valamennyi bombatölcsér van, mikor utoljára néztem a google-earth nevű progival akkor kiírta az összes hatóerejét is külön külön....

Scare...nem kell mindegyiknél hűű de nagy erejűre gondolni. Senki se hülye. Mellesleg a japán csávó ezt egy 2000-ben kiadott könyvből csináta, szóval lehet benne valami.

A legnagyobb kráter Koordinátája:

37°10'37.24" É 116°02'43.50" Ny

az amcsi ország közepe tele van atomkísérletek helyeivel láttad a sziklák szemét? azok eredeti bombatölcsérek:D ha beírod google maps-ra hogy USA Area 51 és attól lejebb mész délnyugati irányban asszem 50 valamennyi bombatölcsér van, mikor utoljára néztem a google-earth nevű progival akkor kiírta az összes hatóerejét is külön külön....

bombázás... kráter...
a MOAB is bomba teszt de nem nukleáris, és mégi akkor krátert hagy mint állat...
itt szimplán az atom kísérletről beszélek
ha atom bombáznak marad hátra sugárzás, amit a mai napig Hirosimában és Nagaszakiben nem szűnt meg, de Colorado nem radioaktív, csupán sivatagos...

vannak kissebb atombombák amik nem 1 szigetnyit vagy 6 km távolságot robbannak hanem olyan 1 km vagy kisebb,ilyen tesztelik hogy mű emberek hogy birják ki az atom hatását, (James Bond elején is mutatnak 1 ilyet mikor hűtőbe megy be és úgy éli túl ami nem tudjuk hogy lehetséges-e)
Barin nak igaza van nem 1 rohadt nagy atombombát kell elképzelni ^^

AK74 VS M16A1
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mqaeX2KigSc?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mqaeX2KigSc?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

én tegnap vagy félórát hülyéskedtem vele :) örülök hogy tetszik :D

Zini":3d1ljg8m mondta:
vannak kissebb atombombák amik nem 1 szigetnyit vagy 6 km távolságot robbannak hanem olyan 1 km vagy kisebb,ilyen tesztelik hogy mű emberek hogy birják ki az atom hatását, (James Bond elején is mutatnak 1 ilyet mikor hűtőbe megy be és úgy éli túl ami nem tudjuk hogy lehetséges-e)
Barin nak igaza van nem 1 rohadt nagy atombombát kell elképzelni ^^

Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de az nem az Indiana Jones-ban volt, hogy bemászott a hűtőbe ? Mert asszem Bond nem csinált ilyet ! :D Amúgy az a taktikai atombomba...

Vissza
Top Alul