Érdekességek az Interneten

LÉGTÉRZÁR van,és ennél csak rosszabb lesz!
Ugyan hozzáadtam a könyvjelzőkhöz,de szerintem soha nem lesz már szűkség rá. A por évekig ,vagy talán örökre lehetetlenné teszi a repülést....
Bár ne lenne igazam...

biztos nem lesz igazad.... oszt ha lehetetlenné teszi akkor mi a f*x van ? semmi

Nem e? Gondold csak végig.Pl.bizonyos hadseregek nyugodtan szedhetik a sátorfát,ha lesz rá idejük,járművük,hogy az utolsó gőzöst elérjék,hogy hazamehessenek.
Aztán vége a kontinensközi turizmusnak,utazgatásnak is,sok , turizmusból élő államnak fucsika!
Azé ezek nem kis dolgok ám.

ohm annyit hozzaszolnek hogyha nem hagyja abba a vulkan a hamu kinyomasat akkor egy-ket honapon belul eleg hamut nyom ki ahhoz h az egesz foldet beboritsa, akkor mar a repules lesz a legkisebb problema. a hamu visszaveri a napsugarakat ezert aztan huvos ido lesz, bar nalunk az mar most van. szoval ha aggodni szeretnetek akkor aza napsugarak miatt legyen.

ne akarjatok ezt mert akkor tomeges ongyilkossagok lesznek nalunk :D itt most eletre keltek az emberek mert jott a jo ido most jonne egy rossz ido es mindenki kampec :D :D

Ha az északi sarki jégolvadás miatt leáll a Golf-áramlat, Skandináviára úgyis jégmezõ vár (a finneket
majd befogadjuk), úgyhogy az izlandi vulkánkitörés már csak hab a tortán.
Utazási iroda helyett alapíts télikabátgyártó üzemet : )

nem kon az ide, itt van egy 5os skala a kabatokon. az 5ossel elmehetsz az eszaki sarkra. nekem van egy 4es szoval nem nagy gubanc :D

A legmegbízhatóbb rémhírterjesztõtõl tudom, hogy a hollandok azért vesznek annyi házat Mo.-on,
hogy amikor Hollandiát elönti a tenger, legyen egy száraz hely, ahová mehetnek. Szóval
készülni a kabáttal, mert itt teltház lesz.
:)

Hát,némelyik utcabéli szomszédomnál jobban szeretnék egy-két-három,sok holland családot a környezetemben! :lol:

Vissza
Top Alul