Első benyomások

trn30":l7zo7s6v mondta:
Rakhattak volna bele géppuskákat is mint a cod-okban. Pl: Bar, Bren LFG, MG42 stb, vagy nem autómata puskákat (szintén cod) amiknek nagy a sebzése. Én ezeket hiányoltam a legjobban.

Minek? Ki ellen? Hova? A géppuskának ott van értelme, ahol tömeges támadás várható. Ahol egy ember, egy vadászpuskával képes elhárítani a veszélyes behatolási kisérleteket, felesleges a golyószóró meg a géppuska...

SaGa Írta:

A géppuskának ott van értelme, ahol tömeges támadás várható. Ahol egy ember, egy vadászpuskával képes elhárítani a veszélyes behatolási kisérleteket, felesleges a golyószóró meg a géppuska...

Azért elvárhatnánk a Duty-tól és a Freedom-tól egy két PKM-et amit könnyű beszerezni és ideállis a határvédelemre.Mert azért a játék során sok olyan helyzettel találkozunk, ahol értelmet nyerne egy hevederadagolású, nagy tűzerejű géppuska.

ÉS ne próbáld nekem beetetni azt, hogy egy ember felfogta volna azt az exo-skeleton-os katonák által létrehozott hullámot a Freedom határvédelménél.

Lényeg a lényeg, egyik játék sem a valóságot akarja lemásolni, hanem szórakoztatni akar és mindenekelőtt el akarják adni a játékot. Ehhez szerintem pont jó a Stalkerben, hogy nem állhatsz ki a dombtetőre előkapod a gépágyúdat és kaszálsz mint egy hentes :)
Amugy a fegyverekhez nem értek nem se nem hiányzik belőle egysem, se nem sokallom, jó ez így :P

Oké, mondjuk tényleg kevés ember van egy helyen a géppuskákhoz. De a sima egylövetű puskák mint az amerikai M1 garand, az angol Lee Enfield vagy az ororsz Mois nagant, és SVT40 belefért volna a játékba, s mondjuk egy Ak-hoz képest tűzgyorsaságban sokkal lassabb is lennél, tehát lenne esélye az ellenfelednek ellened. A kutyákról meg az egyébb szörnyekről nem is beszélve. Géppuskákból talán csak a BAR ami belefért volna a játékba (20 tár, lassú tárcsere, lomha mozgás), gondold el egy exo-s monolit bar-al Pripjatban vagy NPP-n nagy kihívás lenne. Ez csak az én véleményem, s a játék jó így is.

Jó, a géppuska lehet kicsit könnyűvé tenné a játékot de én idegbajt kapok, hogy a legnagyobb tárkapacitás a 30 lőszer. :( Legalább egy 100 db-s C-mag tárat lehetne venni a Trs-301-hez és a Gp-37-hez. Hisz mind a kettőhöz lehet venni a valóságban is. A másik dolog amitől falra mászok, hogy szinte minden fegyvert állnével láttak el. (pl. Thunder S-14=OC-14 Groza)

minek nektek a játékba ilyen rég ixarok ez nem cod2 egyébként a játék 2012-ben jáccódik. ( de gondolom majd lesz olyan mod ami kicseréli a fegyókat) szerintem meg elég realizmus hoyg csak 30 golyo van a tárban ez nem prey meg doom 3 hogy 1 lövéssel eltörlöd a fél világot (bgf:D)

Most elmondom mégegyszer hogy megértsd.
Nekem nem Serius Sam-es hajóágyú kell a hónom alá, hanem duplatekercses C-mag tár a TRs-301-hez, ami lehetne hozzá olyan kiegészitő, mint az m-203 és a 4x-es optika, a C-mag tár annyira realisztikus mint, hogy most is levegőt veszek.

Visszatérve a géppuskák túlzott pusztításákoz. A bulldog 6 nem ugyan az?
Bepakolok 40db VOG-25R-t és kiirtom Pripyat lakosságát.
Ezzel az erővel egy géppuska sem lenne olyan vészes.

=Wolf=":1ogtfxsi mondta:
SaGa Írta:

ÉS ne próbáld nekem beetetni azt, hogy egy ember felfogta volna azt az exo-skeleton-os katonák által létrehozott hullámot a Freedom határvédelménél.

Miért? Szerinted hány ember fogta fel?
Előresétáltam a sziklák közé és nem jutott át rajta egy sem. A többiek jól elvoltak hátul. Gépágyú, godmód és egyéb hülyeségek nélkül. Csak ésszel és a saját sebezhetőséged tudatában kell mozogni és harcolni...

=Wolf=":9yvjt66m mondta:
Visszatérve a géppuskák túlzott pusztításákoz. A bulldog 6 nem ugyan az?
Bepakolok 40db VOG-25R-t és kiirtom Pripyat lakosságát.
Ezzel az erővel egy géppuska sem lenne olyan vészes.

Nem fogsz, mert az egész játékban összesen nincs annyi gránát...

SaGa":jpdyplj1 mondta:
=Wolf=":jpdyplj1 mondta:
SaGa Írta:

Miért? Szerinted hány ember fogta fel?
Előresétáltam a sziklák közé és nem jutott át rajta egy sem. A többiek jól elvoltak hátul. Gépágyú, godmód és egyéb hülyeségek nélkül. Csak ésszel és a saját sebezhetőséged tudatában kell mozogni és harcolni...

Szerintem, lehet hogy Ő a valóságra gondolt :roll: A játékban minden lehetséges...

Bulldog 6 os monolytot berakhatak volna a játékba ha már egyszer van 2 db ilyen fegyver. Vintarosokat is hiányoltam Pipjatin kívül nincs több. Szerintetek ?

A Bullgod 6-ot mikor elviszed a Dutynak talállsz kb 8 vog-25-öt a Freedom raktárából meglovasíthatsz 6 ot, a dutys munkák alatt szerzel max 10 et
találsz 6 vog-25-öt és 6-vog-25r-t red forrestbe táskákba, és még legalább 10-et mindenfele a táskákba és dobozokba. Ez több mint 40 db de ha ez nemeléd, van egy gránát bug amivel annyit szerzel ammenyi jólesik.

Ott a pont. :D Tényleg a trader mod-ban lehet venni exo-skeleton-t és fn-2000-ret? Vagy esetleg nem csak sima hanem erősebb lőszertípusokat?

=Wolf=":2ev3u2lw mondta:
A Bullgod 6-ot mikor elviszed a Dutynak talállsz kb 8 vog-25-öt a Freedom raktárából meglovasíthatsz 6 ot, a dutys munkák alatt szerzel max 10 et
találsz 6 vog-25-öt és 6-vog-25r-t red forrestbe táskákba, és még legalább 10-et mindenfele a táskákba és dobozokba. Ez több mint 40 db de ha ez nemeléd, van egy gránát bug amivel annyit szerzel ammenyi jólesik.

Előtte meg gondosan felnyomod a teherbírást 3 mátzsára, mert ennek a cipeléséhez annyi kell....
Mindegy, mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak ne csináljatok már doom-ot egy jó rpg shooterből. Vagy ha igen, akkor tessék elviselni minden pályán 20-30 bloodsuckert és egyebet, hogy értelmessé váljanak a nagy újításaitok: gránáteső, géppuska, minigun, egyebek...

Talán egy cseppet túl liheged a dolgot. :x
Amúgy meg a bulldog 20 töltényel alig 15 kg. Viszont azt végképp nem értem, hogy mért lettél ennyire ellenszenves egy nyomorult géppuska gondolatától, ha az úgyis egy modba lenne benne, amit neked nem muszály feltenned.

A Bulldogot pedig egy széllsőséges példaként vettem elő, én se azzal alszok. Sőt én mind a kettőn amit lehet találni túladtam.

Amúgy meg a nem kell 20-30 bloodsucker pályarészenként, hogy sírvafakadj egy erős fegyverrel, csak fel kell tenni azt a nyomorult játéknekézséget és elég gondot fog okozni az a csóró 3 darab is.

Végül. Miért kell liakadnod ha én egy ki vérontásra vágyok egy nagyobbacska fegyverrel? Lehet, hogy te szeretsz egész nap a fűbe kuksolni egy nyomorult rokie bandit-ért(mai nem rossz dolog néha) :) de nekem néha jólesik egy kis esélytelen hentesmunka is.
Igazán élvezetes egy s-14-el beaprítani 3 banditás úgy, hogy a harmadik az első borok mögé beugorjon az álltalad okozott zárótűz elől.

Vissza
Top Alul