Első benyomások

Hát sajna még nincs meg a játék, de már ...(vulgáris közönséges szavak)... várom (kb. egy hét). Amióta megláttam az első screnshotokat, azóta várom. Annó még az operation flashpoint-hoz jelent meg egy mod, ami a STALKERT próbálta másolni (kimondva, kimondatlanul) és ha csak fele olyan jó lesz a hangulata, akkor már nyerő a játék.

Raven":39youttt mondta:
mind1 azért reménykedem benne...mert elvégre az NPC enemy-k is respawn olnak (1 nap a játékban)

Ha incs épp időre menő küldetésed próbálj meg áttekerni egy napot (*al lehet begyorsítani az időt,/el visszaáll rendesre) ,aztán nézd meg ott vannak-e.

Közbe utánnanéztem a spawntáblázatba, 0 fölötti értékekkel van az összes karakter (fontosak is) szóval egyszer le kell hogy tegye újra

a ládákat érdemes kiskéssel szétverni mert a legtöbbe van valami jó cumó pl artifact vagy ammo

Beszélsz Sigirovichal (F betű a billentyűzet közepén a szpész fölött kettővel) és ha odaadta a kispisztolyt meg a távcsövet hallasz egy kattanást. na az az ajtó zárja. (megint F az ajtó előtt) és voálá már nyílik is...[/quote]

Na ez OK(egyébként ennyire fasz nem vagyok mint ahogy gondoljátok"(F betű a billentyűzet közepén a szpész fölött kettővel"-NANEMÁ tényleg ottvan?...)de fegyvert nem kapok az öregtől csak távcsövet meg a 6-os bill.-vel csavarokat tudok dobálni...szóval nem tudom hogy öljek meg bárkit is - agyonnézem a távcsővel?
Vagy itt is a figyelmetlenségem miatt nem tudok haladni???!!!(Rossz passzban vagyok)
S.

Agyonnézed :D ROTFL .. Nem .. Eccerű a megoldás , ha ott nem kapsz pisztolyt , beszélj a falucskában Wolf -fal .. Utánna már vigan előveheted .. Ha nem , van ott egy ládika a fal mellett Wolftól 2m re srége .. Kutasd át ! GL !

Majd a felszínen felveszed a küldetést onna mutatja a nyíl hogy merre menj (egyébként egy kés is van nálad alapból ;) ) ott lesznek stalkerek és banditák segíteni kell kinyírni a banditákat a stalkereknek ha meg valaki meghal felveszed a stukkerét vagy puskáját és kész.

Egy régebbi Gamestaros interjúban olvastan, hogy ha eltalálod valakinek a kezét, akkor nem tud többé fegyvert használni, ha pedig lábon lövöd, akkor nem tud elmenekülni. A hozzászólások alapján azonban ez nem így van, nem igaz?

Én eddig ezt biztosan nem tapasztaltam, pedig már biztosan lőttem lábon vagy kézen embert. Viszont ha ez az elleneknél így lenne, akkor a saját karakterünknek is szenvednie kéne ettől és hamar harcképtelenekké válhatnánk, szerintem.

És ha netán a te kezedet találják el, akkor mivel viszonozod a tüzet? Reális lenne, de idegesítő is...

Hja, aztán egy medkit és sprintelsz újra! Sőt, néha csak egy kis kötszer is elég...

hja, néhány állatnak lőttem el a lábát, őket eléggé megviselte a dolog, nem úgy mozogtak utána, mint azelőtt :twisted:

hispan1":2txyxawf mondta:
És ha netán a te kezedet találják el, akkor mivel viszonozod a tüzet? Reális lenne, de idegesítő is...

DeusEx-ben volt asszem ilyen sérülési rendszer. Ha karon lőnek pontatlanabbúl lősz. Vagy csak pisztolyt tudsz használni egyik kezedben. Szerintem tök jól meg lehetne csinálni.

Vissza
Top Alul