Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Josipcrohun":oxa4rkrg mondta:Sztem a mai játékok egyik legnagyobb baja a realitáshiány. Olyan egyszerű dolgokat hagynak ki belőle, mint pl az előbb említett lábon/kézenlövés-reagálás-t. Ahhoz, hogy teljesen, valósághűen rombolható legyen a környezetÍ(,meg az ellenség(lásd sof2)) még egy kicsit fejlődniük kell a gépéknek(sztem már csak nagyon rövid iő kérdése; sőt már most is lehetne valamilyen szinten csúcshardweren). De az egyszerű, valósághű dolgokat miért hagyják ki??? A fegyver erőssége függjön a kalibertől(+lőszertípustó)! Pl. ha sniper SVD(7,62*54R) 1 találat 1 halál, akkor PKM(7,62*54R) géppuskából az 1 találat is ugyanolyan halálos legyen!
Jó lenne, ha néha 1-2 játékost is meghívnának bétatesztelni, akinek a tanácsait + a fórumozók tanácsait is beleépítenék a játékaikba.
Egyébként tényleg átlőhetőek a Stalkerben a különböző anyagok? Gondolom a falak sarkai nem:-(
Ave":2oowzvcu mondta:Na, srácok, Már egy egész napja nyomom a Stalkert.
Az első benyomásaim:
Az eleje elég nehéz volt, tekintve, hogy egy kisebb várost lemészároltam, míg találtam normális fegyvert, és lőszerutánpótlást :roll:
A játék gépigénye is magasabb, mint gondoltam. A Beta-k kihalt pályarészleteihez képest jelentősen lassult a game, mondjuk számítottam rá
A játék legeleje nagyon kusza. Még az első missziót be sem fejezted, már egyből 3 van folyamatban.
Kicsit sok a gyilok számomra. Komolyan mondom, ennyi mutánst, embert, akármit még egy játékban sem mészároltam le. Jó, jó el lehet futni, de az hogy néz ki?Futni csak egyszer kellett, amikor jöttem a föld alól az X laborból, és a felszínen banditák, és katonák rendezték nézeteltéréseiket, és persze amikor megjelentem, mindenki rám lőtt, nem volt már 5.56- lőszerem, úgyhogy usgyi volt.
<b>A fegyverek</b>: meglepően pontatlanok. Az AK-k, MP-k eleinte azt hittem, hogy jó fegyverek, de rájöttem, hogy bitang pontatlanok is. Először azt hittem, hogy én célzom gányul. De aztán megkaptam az első sniper scope-okat, és kiderült, hogy bizony ide valami jobb fegyver kellAz obokan után már úgy vettem észre, hogy egész jól lehet lövöldözni.
<b>A-LIFE</b>: Egyetlen bajom van csak vele, hogy néha igazán odatévedhetne egy mezei stalker is a pálya többi részeire. Sajnos eddig az "élő-világ" számomra azt jelentette, hogy minden egyes pályarészlet újra megtelt 50 banditával, akiknek frissen odatévedt bandáját már 5×ször kifüstöltem, viszont senki mással nem találkoztam eddig sehol, csak banditákkal. Jó dolog, hogy nem laposodik el a banditák miatt a dolog, de néha kicsit túlzásnak érzem a dolgot. Viszont ami tetszett az A-life-ban: az állatok. Nem egyszer láttam varacskosdisznót aludni egy fa tövében, vagy épp egy dögöt vonszolni, üldözni más állatokat, vagy csak úgy csordástul szaladni.
<b>Pénz</b>: rengeteg van belőle, csak van egy bökkenő: Nem tudom mire elkölteni. Ugyanez volt a diablo2-ben is. Voltak már milliárdjaim, de a kínálat olyan gyenge volt, hogy felesleges volt benézni akárhova is. Amire költök, az maximum a lőszer, az viszont nagytételben fogy :twisted:
<b>AI</b>: Hm hát igen, nem rossz. Ha az ellenfelek többen vannak, mindig megpróbálnak bekeríteni, ha épp menekülnek, akkor zárótűzet nyomnak, elbújnak, egyszerre támadnak többfelől, stb.
<b>Hangulat</b>: Kiráz a hideg tőle. A felszínen még minden oké, mászkálsz, ölöd a banditákat, végzed a küldetéseket. Aztán lemész a föld alá, és besz*arsz 8) A grafika, a textúrák, a pályarészek kinézete, tervezése, az anomáliák, a sötétség, a zajok és a (többnyire) láthatatlan mutánsok... Gyilok. Komolyan mondom, egyik game-ben sem sikerült ilyen hangulatot csinálni... Imádkoztam, hogy "baszki, jussak már ki innen, akármennyi bandita, katona jöhet, csak már ne itt legyek". Eléggé paradox dolog, de amilyen hihetetlen nyomasztó a hangulat, annyira jó benne lenni, és utána még jobb kijutni belőle, hogy aztán egy másik, későbbi küldetésben újra átéld a borzongást, amit a föld alatti részek kölcsönöznek. Brilliáns!
<b>A gyilkolás</b>: Sokan mondták már: Fejlövés. Kizárólag ez használ. A fejesek után minden ellenfél hibátlan csavarugrást hajt végre, ezzel megajándékozva a lövés feladóját 8)
Mindent összevetve, a játék legelejét leszámítva nagyon élvezem a game-t. És nagyon remélem, hogy még a felénél sem járok...
saya":139owtas mondta:Sziasztok!
Tegnap óta nem tudok kimenni az ELSŐ betöltött helységből,illetve nem tudom hogy mit kell csinálni!Rögtön az első pálya, a NEW GAME után ez töltődik be(Vagy nagyon béna vagyok,vagy a programmal van valami!...)
S.
Crayon":12q3nr5n mondta:saya":12q3nr5n mondta:Sziasztok!
Tegnap óta nem tudok kimenni az ELSŐ betöltött helységből,illetve nem tudom hogy mit kell csinálni!Rögtön az első pálya, a NEW GAME után ez töltődik be(Vagy nagyon béna vagyok,vagy a programmal van valami!...)
S.
Aki ezt mégegyszer megkérdezi, azt lőjük le, négyeljük fel és mutogassuk![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.