Első benyomások

Tényleg, ez a lóvé nem is értem ,hogy minek van, már több százezrem van és nincs mire költeni. :?

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy a vérnyomokon tényleg lehet követni az ellenséget? A fejlesztők azt mondták, hogy lesz benne ilyen.

Sztem grafikai beállítás függő, de nem értem mi értelme van követni egy sérült ellenséget. Az már régen rossz, ha elmenekült, le kell lőni egyből, plusz ha sérült akkor nem is tud nagyon eltűnni, ha menekülőre fogja a dolgot.

Ilyet.... tényleg semmi értlme nem lenne... nem a keresgélős FPS-ek közé tartozik:) ha meg a fejéből vr folyik akkor meg tök mind1 ;) HEADSHOTOT NEKIK!!

Jah az úgy mindjárt más.. mondjuk tényleg lehet h nem véletlen vannak benne a Bandage cuccok, amik elállítják a vérzést:)

Azok azért vannak, hogy csökkentsék az életveszteséget. Egy-kétszer már előfordult, hogy menekülnöm kellett, de még sosem jött utánam senki.

Üdv mindenkinek!
Hát egyenlőre csak ismerkedek vele, mondjuk könnyebb lenne ha lenne hozzá magyarítás, mer nagyon csekélyke az énglis szókincsem, és ahogy nézem itt igencsak kell szpikelni.

Középfokuval marrhajól elboldogul az ember... Főleg ha tud oroszul, v ukránul :roll: :wink:

:( Sziasztok!
Az a problémám, hogy az eredei játék nálam a következőket csinálja: ha kilépsz a Windosba, többé nem tudsz vele játszani, mert akár betöltesz 1 korábbi mentést, akár új játékot indítasz, gyakorlatilag megmerevedik a kép. Csak az installt-t követően lehet vele normálisan játszani! Miért van ez? Nem akarom minden egyes játék előtt uninstallálni, aztán újra feltenni. Magyarán: ha kikapcsolom a játékot, többé játszhatatlan.

A gépigénye duplán megvan, lehet hogy a virtuális meghajtó cseszteti? Vagy a felhúzott virtuális memória? Azt tudom, hogy a felbontásnak semmi köze az egészhez. Kajak ideges vagyok.

Segítsetek légyetek szívesek.

Milyen típusú videókártyád van? (Elképzelhetőa következő bug: a játék kilépéskor bennragad abban a videómódban amiben elindult és így másodikra azt hiszi valami elveszi előle a videolayerjét.)
Próbáld meg a következőket: indítsd el játtsz fél percet, ments. Indítsd újra a gépet és próbálj újra játtszani.

Ha így sikerül elindítani nézz utánna, hogy fennvan-e a legújabb videodriver.

Ha ez sem segít akkor nézz körül a meghajtódon amin van. Megvan-e a 10 giga szabad hely.

Hirtelen ez jutott eszembe.

Crayon":2mc39tw1 mondta:
Milyen típusú videókártyád van? (Elképzelhetőa következő bug: a játék kilépéskor bennragad abban a videómódban amiben elindult és így másodikra azt hiszi valami elveszi előle a videolayerjét.)
Próbáld meg a következőket: indítsd el játtsz fél percet, ments. Indítsd újra a gépet és próbálj újra játtszani.

Ha így sikerül elindítani nézz utánna, hogy fennvan-e a legújabb videodriver.

Ha ez sem segít akkor nézz körül a meghajtódon amin van. Megvan-e a 10 giga szabad hely.

Hirtelen ez jutott eszembe.

THX!

Megpróbálom, hátha segít a tanácsod. GF 6600GT-m van. Ma még nem rossz kari az. A 7300GT teljesítményével azonos. Csak 128 megás.

Mesélne nekem pls valaki a fizikáról részletesebben!? Sajnos még csak a multy demót próbáltam, amibne ez nincs benne. Előre a kösszönöm!

Fegyverek és találat szimuláció fizikája irreális, a környezeté korrekt.

Nekem is főként azzal van bajom, hogy csak úgy lehet effektív vadászni, meg ölni az ipséket, ha profi fejlövész vagy. Másképp esélyed sincs, mert sok golyó fogy testre... Meg még az is probléma, hogy néha 5m ről is mellé megy a skúló, pedig a fején van a célkereszt.

Oké, hogy mondjuk testre sok lövés kell, de ha a kocsi alatt ellövöm egy AK-val a bokáját, akkor essen már hasra, ott tuti nem lehet páncél.

Nagyon bajön a játék:)Csak az idegesít,hogy nagyon keveset tudok angolul:)
A környezet nagyon hiteles szerintem.

kick":225j817m mondta:
Oké, hogy mondjuk testre sok lövés kell, de ha a kocsi alatt ellövöm egy AK-val a bokáját, akkor essen már hasra, ott tuti nem lehet páncél.
jah... ezen kellett volna még dolgozniuk. Az lett volna a legjobb, ha korrekten:
Bokánlövöd a parasztot azt hanyattesik, vagy legalább sántít. Majd egy peccs megoldja... azon dolgozzanak inkább! PATCH-T AKARUNK!!!

A mutáns kutyák sántítanak. A katonáknak a zokniuk is kevlar ;-)

Hülye Wolf meg annyira megörült nekem mikor meglátott, hogy belegyalogolt a tábortűzbe... tőle se jön már több mellékmission...
ss_bunzybuddy_03-23-07_19-07-49_(l07_military).jpg

Vissza
Top Alul