Élménybeszámolók

Teljesen tisztában vagyok vele h Strelok a Megjelölt...de köszönöm h felvilágosítottál. Azért vagyok képzavarban mert "A vége a SoC eleje. A halottakkal teli folyosón van Megjelölt (akinek a kezére van írva, hogy S.T.A.L.K.E.R.), akit a SoC elején visz a "halottaskocsi"." vic szerint pedig Strelok vezet...Végülis belefér :wink:

Scarecrow : Akkor ahogy én is értelmeztem Strelok a platón feküdt és egy teljesen ismeretlen személy vezette a kocsit, ami ugye bepukkan a Shoc elején és úgy "mentik meg", hogy elviszik Shidorovichoz...de akkor mi lett Heg-el a zsoldossal?

Ez a Nagykérdés.Szerintem Heg et ujrapogramozza a Monolit ad neki ujj szeméjazonoságot és küldetésbe adták neki hogy akadájozon meg minden zóna elleni cselekedetet és így misem tudjuk hogy ő az.De ez csak egy lehetség.

Engem a vége idegesít hogy Adnak 1 Gaust meg FM2000 ret aztán dobálhatom el a cuccokat,és az a legnehezebb rész,csak 1 szer tudtam végig vinni-e miatt a Clear Sky-t

Aha,ez velem is előfordult. Fullon voltam lőszerrel meg fegyverrel,erre azzal a két cuccal megmozdulni sem bírtam...A gauss-on meg az AK-mon kívül mindent dobtam.

Csupán előrelátó szeretnék lenni szóval az lenne a kérdésem, hogy a szemétdombon amikor a foZztogatók kirabolnak, akkor pontosan mit vesznek el tőlem? Felszerelést vagy a pénzem egy részét szedik el? Csak mert akkor először kipakolok mindent valahova. :D

Szerk.: Kereskedni hol érdemes? Sidorovich sóher azt tudom, viszont úgy látom, hogy a foZztogatók kereskedője is bagóért vesz meg mindent. :? Volna 150 kg fegyverzet (több vintorez, il86, trs300) és nem tudom, hogy érdemes-e átcipelni a kordonba a stalkerbázisra.
Van némi esély, hogyha mondjuk belépek a foZztogatókhoz, akkor a kereskedőjük többet fizet majd ezekért a cuccokért?

Dutch
A foZztogatók elveszik minden pénzedet, de mást nem.Amúgy érdemes velük jóban lenni, mert rengeteg pénzt lehet keresni varjúlövészettel, és az alkesz teknikusuk ki tudja maxolni az ak pontosságát.

Dutch":1b4l37du mondta:
Csupán előrelátó szeretnék lenni szóval az lenne a kérdésem, hogy a szemétdombon amikor a foZztogatók kirabolnak, akkor pontosan mit vesznek el tőlem? Felszerelést vagy a pénzem egy részét szedik el?

Minden tárgyat és pénzt elvesznek.Érdemes eldugni a cuccaidat,a pénzt meg értelmesen elkölteni,pld.
ruhát fejleszteni és utána ezt a ruhát is elrejteni.
Az elvett cuccaidat amúgy vissza lehet szerezni,a pénzt nem.

Na király! Akkor el kell vernem 30 000 rubellt. :D Az összes cuccot elrakom a kordon és szeméttelep közötti átjárónál lévő stash-be. Remélem azt nem szokásuk foZztogatni. :| Aztán csak egy sörétessel meg némi ködszerrel járom meg a kirablásos részt.

A ruhám jelenleg CS-1 páncél és már majdnem maxra fejlesztettem az ingoványba. Lehet feltuningolom akkor az AK-t.

Amúgy a CS-ban rohadt kevés ködszert találni. Legalábbis én mindig híján vagyok és tartalékok sincsennek.

Egy gyors kérdés: miután kiraboltak elindultam visszaszerezni a cuccaimat és kinyírtam a 2 foZztogatót, így a viszonyom 3 rublikányira növekedett az ellenséges oldalra, de még semleges viszonyba vagyok velük. Viszont ezt követően akármilyen pályaátjáróhoz közeledtem amit foZztogatók birtokoltak felszólítottak, hogy álljak meg, tegyem el a fegyvert majd lenyúlták volna a lóvémat (ha lett volna) és rámkiáltottak, hogy kotródjak el. Így mentem át agropromba ahol is szeretnék annyi pénzt összekaricstolni, hogy megvehessen a SEVA-t a szolgálatos kereskedőtől.

Kérdem én... normális, hogy mindenhol le akartak húzni, vagy ez annak az oka, hogy 3 rublikányira vagyok ellenséges viszonyba a foZztogatókkal? Már csak azért kérdem, mert ha el akarom adni az összeharácsolt cuccokat és átmegyek a szeméttelepre, nem akarom, hogy az összes pénzemet elszedjék minden átkelésnél (vagy csak egy bizonyos összeget vesznek el?).

Ne bántsátok a fo.sztogatókat! Jó gyerekek azok! :)
Azért is: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-9wgI6rCbY4?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-9wgI6rCbY4?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Fú basszus! :D Ez a zene tényleg... besírok amikor csak a bázisukon meghallom! Mintha valami mulatós vándorcirkuszba lennék, olyan érzésem támad tőle. :D

Dutch":19eqqr4o mondta:
Egy gyors kérdés: miután kiraboltak elindultam visszaszerezni a cuccaimat és kinyírtam a 2 foZztogatót, így a viszonyom 3 rublikányira növekedett az ellenséges oldalra, de még semleges viszonyba vagyok velük. Viszont ezt követően akármilyen pályaátjáróhoz közeledtem amit foZztogatók birtokoltak felszólítottak, hogy álljak meg, tegyem el a fegyvert majd lenyúlták volna a lóvémat (ha lett volna) és rámkiáltottak, hogy kotródjak el. Így mentem át agropromba ahol is szeretnék annyi pénzt összekaricstolni, hogy megvehessen a SEVA-t a szolgálatos kereskedőtől.

Kérdem én... normális, hogy mindenhol le akartak húzni, vagy ez annak az oka, hogy 3 rublikányira vagyok ellenséges viszonyba a foZztogatókkal? Már csak azért kérdem, mert ha el akarom adni az összeharácsolt cuccokat és átmegyek a szeméttelepre, nem akarom, hogy az összes pénzemet elszedjék minden átkelésnél (vagy csak egy bizonyos összeget vesznek el?).

Nem tudom..
olvastam erről máshol is. Mivel élménybeszámoló, hát: én mielőtt a banditák fegyvercsöve elé kerültem, biztonságilag elmentettem. Kifosztottak, továbbmentem, fáztam és sötét volt, meg 15 "golyóm" 8)
Letöltöttem a biztonsági mentést, és volt élményem egy jó kis tűzpárbajban - kinyírtam a banditákat és utánna a pályán én voltam a menő.
Mikor vissza kell jönni a halálvölgyből a bolhapiacra, ugyanez - mikor Fangot kerestem. Bent a kuckóban két hólyag, és még röhögnek rajtam. Itt is visszamentem a biztonsági mentéshez, kipakoltam minden cuccomat a betonra, csak 217 rublyám maradt, és így mezítelenül lementem hozzájuk, persze kifosztottak, de én nem mentem utánnuk, hanem egyenessen vissza a cuccomhoz, mindent összeszedtem, mert még ott volt - és ennyi.
Így jártam én...
Egyébként helló, új vagyok. 8)

A napokban elkezdtem tolni megint és mire a Szemétdombra értem már 31 000 rubelem volt, a Kordona vezető átjárót pedig a banditák uralták. Szépen, illedelmesen megálltam nekik és mondták hogy lenyúlnak némi pénzt a rend fenntartása érdekében. Nem gondoltam volna, hogy mind a 31 rugómat lenyúlják a mocskok. :D Újra betöltöttem a pályát és elsprinteltem.
Annyira jól ment most a dolog, hogy a Renegátokat leszámítva mindenkivel baráti a viszonyom. Így még a munkatáborba is beengednek a banditoszok. :D
Pont éjszaka jutott a játékba oda, hogy le kell engedni a Limanszkba vezető hidat. Az a tűzpárbaj ebben a napszakban rohadt élvezetes. :) Főleg amikor fellövik a világító rakétákat.

Történetileg szerintem így, hogy másodjára játszok a CS-jal pont beleillik az előzménybe, hogy a zóna ennyire tömve van. Elvégre a játék végén mikor Strelokot kiiktatjuk egy hatalmas kitörés söpör végig a Zónán és a SHoC már egy sokkal kihaltabb Zónában játszódik.

Edit: Az nem tudom kinek tűnt már fel, de a Szolgálatos kereskedő az a Mityáj aki a CoP-ban már banditaként nyomul. Lehet nem jött be neki annyira az élet... :D

Bandita?:O Ő ott nem egy semleges sztalker? A barátai a Janov állomáson megkérnek h szabadítsd ki őt a fosztogatóktól, és adnak egy képződményt h azért cserébe váltsd ki Mityájt...

Vissza
Top Alul