Élménybeszámolók

Miért nem baj az éjszaka a legjobb :D. CSAk majd figylej ne h eléd ugorjon az "erdő réme " vagyis egy vérszívó :D: :P

Az asszem fekete színű,nem Vic?
Marha nehéz kinyírni...három tárat eresztettem bele Ak-val mire kinyírtam.

Az "erdő rémének" kicsipkéztem a csápos pofáját a Special Purpose Assault Shotgunommal. :P:P:P

Hááhááá tesóm az ijedősebb fajta, és amikor játszott éjjelre ért Vörös Erdőbe (imáim meghallgatásra kerültek 8) ) Na és olyankor én leültem mögé és nevettem rajta ha megijedt ahogy eléugrott valami :D A Vörös Erdő egy jó dolog :) Shocban is bemászkáltam :)

Talán ShoC-ban még nyomasztóbb volt, leszámítva h a CS-ban éjszaka kopp sötét van ami azért rátesz egy lapáttal.

Szerintem a CS-ban nyomasztóbb hisz keresztül kell rajta menni :) Míg a Shocban csak a kíváncsi természetűek mennek be az erdőbe :)

Igaz, de maga az erdő szerintem gázabb volt, itt a már említett sötéten kívül a láthatatlanná válva sebezhetetlen vérszívó ami zavar még...

Hát úgy kell bemenni hogy nincs nagyon tele a hátizsákod és akkor szem becsuk és futás előre közbe áááá-zva :D én így csináltam xD

Nyugi viccelek de amúgy nem is rossz módszer mi? :D:D

Azt a rohadt!
Én a banditákkal nyomom, már megnyertük a frakcióháborút, a kordon a járműraktárig a mienk, az agropromban is milyeink a szemétdombra vezető utak, és egyszercsak azt nézem, hogy pár osztagunk elcsámborgott a katonai raktárakhoz.Gondoltam odamegyek megnézem.Ott dekkolnak páran a tanyán, megkérdezem, hogy segíthetek-e valamit, erre ad valami pda visszajuttatást.Visszahozom neki, és kp-ban rögtön ad 3000-ret.Megkérdeztem a kísérőt is, hogy mi segíthetek, azt mondja, hogy mennyek be a faluba valami Lángért, ok visszahozom neki és mit ad?Ft 2000.ret.Ez azért derék.De a teknikusunknál nem tudom tuningolni.Melyik teknikus tudja azt fejleszteni?

A vége a SoC eleje. A halottakkal teli folyosón van Megjelölt (akinek a kezére van írva, hogy S.T.A.L.K.E.R.), akit a SoC elején visz a "halottaskocsi".

Strelok is meg van jelölve....akkor a platón ott hátul egy tetkós hulla pihen (az a zsoldos aki a CS végén van?) vag ki az?meg Strelok miért vezetné a halottaskocsit. Vki magyarázza el...plíz

Nem mi vagyunk strelok a shocban... enniy ésszel hogy nem lehet érteni a játékot.. Bár lehet nektek ki amardt az egyik mellék küldi az-az ember aki a szemünkbe mondja hog y strelok mit csinálsz!?!?! Aki nem értené STRELOK=MEGJELÖLT

Vissza
Top Alul