Élménybeszámolók

Akkor egy rövid vélemény az első végigjátszás után :D :
Kicsit zsúfoltabbnak tűnt a zóna mint amilyen a SoC-ban volt (pedig már abban is kevesebb NPC-t kellett volna berakni). Az viszont nagyon tetszett amikor pl a szemétdombon a stalkerek észre vettek egy fo sztogató csoportot én meg egy távoli szemétdombról figyelhettem távcsővel hogy hogyan gyapják egymást :D . Néhányszor nagyot néztem amikor a fo sztogatók kérték a segítségemet és amikor odamentem hirtelen ellenséggé váltak és tüzet nyitottak rám :? .
A robbanások hangját kicserélhették volna, az már az előző részben is kicsit gyenge volt. Viszont a Bloodsucker az sokkal félelmetesebbre sikeredett, miután siikerült egyet lelőni az a halálhörgés nagyot dobott rajta.
A full magyar változatot telepítettem, a szinkron nem is olyan borzasztó mint eleinte gondoltam, egyedül a Clear Sky-osok közt volt furcsa az a pár gyerekhang.
Az artifact detektoros dolog nagyon tetszett, nem volt belőlük vagy száz kiló és többet is adtak értük mint az előző részben.
A vége az elég laposra sikeredett, még az első teleportba se kellett beleugranom ahhoz hogy Strelokot kilőjem, ami meg utána jött videó azt nem teljesen értettem hogy hogyan került a szarkofág tövéből egy hullákkal teli terembe (gondolom onnan szállítja majd a SoC-ban a death truck őket a zónából). Jobban el tudtam volna képzelni ezt a Strelok lövöldözős jelenetet a szarkofág belsejében a wish granter-nél 1v1-ben. Utána visszatöltöttem és elkezdtem teleportálgatni, de pár perc múlva hagytam is az egészet, nagyon idegesített hogy mindenhol exoskeleton-os monolitot teleportálgat le mögém amikor végre magam előtt megtisztítom az utat.
Súlyproblémákkal itt is küszködtem, főleg amiatt hogy ebben a részben nem voltak lőszertípusok szerint jól elkülöníthető helyek, így mind a két (NATO és varsói szerződéses) típushoz való fegyvert hurcolásznom kellett magammal + a a vadászcsúzlihoz amihez meg a barna dobozos a jó.
Amit nagyon hiányoltam még azok az átvezető videók voltak, az elején meg a végén lévő elég kevés volt. A SoC sztorija jobban tetszett.
Összességében minden újítással együtt szerintem kb. annyit ér ez a rész mint a SoC. Se többet, se kevesebbet.

Nem tudja valaki, hogy a banditákkal is meg lehet - e nyerni a frakcióháborút?
Mert nekem nem nagyon megy, a stalkreket leverem szemétdombon, de aztán indig védekezni kell a a szolgálat elől, nagyon nem jó ez így.

hát sz'tem a fosztogatókkal lenni a legrosszabb,mert az rendben van h csak náluk lehet a SEVA-t felfejleszteni maxra,de szinte minden frakcióval haragban vannak,szóval nem éppen ők a legjobbak...
habár ha beállsz közéjük,akk a renegátokkal is jóba leszel. A vörös erdőben van a bázisuk,de odáig még nem mentem úgy,h a fosztogatókkal lennék...

Nem valami kemény legények a fosztogatók, a legjobb fegyójuk ak.És egyszál bőrkabátban rohangálnak.
De legalább a szabadokkal és a tiszta égbolttal jóban vannak.Én azért csatlakoztam hozzájuk, mert rohadt sok küldit adnak, amiből meg lehet jól szedni magad, nameg a varjúlövészetből is.De elsősorban az alkesz technikusuk a legjobb.Az ak-t tudja maxra felfejleszteni pontosságból.Mostmár lerohantam a stalkerek bázisát, be is vettük, de a stalkerek csak úgy özönlenek! Mindig újraspawnolja őket a játék. Hiába mészárlom őket százával mindig jönnek újra.

Ez így is fog maradni, nem lehet kiírtani végleg a tisztelt ellenfeleket.

De persze a stalkerek ki tudják a banditákat végleg.:(
Lehetne egy olyan megoldás, hogy a banditák uralnák a kordonban a fontosabb ellenőrzőpontokat, és úgy ki-ki rabolgatnák a stalkereket, mint a szemétdombon.

Én próbálkoztam már korábban h megölöm Valerjan-t a kordonban,de nem tudtam,hiába eresztettem bele 3 tárat vintarral:S...Amúgy Agropromban a sztalkerek táborát sikerült megsemmisíteni az alagútban levő fosztogatókkal.

Aham,Csehovot én is megöltem már,le kell ugrani aztán a bázis hátsó épületeinek tetejéről le lehet őt szedni mesterlövésszel. A Szolgálat vezetőjére még nem tudtam megoldást találni...
Kiscsillag - Ha a fosztogatókkal kicsináljátok Agroprómban a sztalkertábort,akk többé oda egy sztalker sem fog menni,csak rengeteg mutáns,főleg "Ormányos",meg vak kutyák.

Aha, az jó.És ha nem segítesz nekik, akkor kinyírják onnan az összes haverodat?Vagy pedig azért visszatartják a mutánsokat maguktól is?

Hát a mutánsokat néha-néha visszaverik,de volt már rá példa h mind meghaltak...de ugyanez van,hogyha nem segítesz nekik írtani a sztalkereket. Általában azok maradnak meg a fosztogatóktól,akik a Ak-47-sekkel vannak.
A shotgun-osokat mindig kicsinálják,viszont ők elbírnak a mutánsokkal simán.

Hát jó, köszönöm a segítséget, megpróbálom akkor a banditákkal elfoglalni agropromot.

Vigyázz azért,mert lehet,h nem segítenek ha elfogadod Oreszt(agropromi sztalker-vezér)küldetését,hogy nyírd ki őket az alagútban. Amúgy a barlangban levők előről,ott a mocsár szélén a dombon levők meg hátulról támadnak majd. A hátsó kapuval érdemesebb foglalkozni,mert ott több a Vintar-os sztalker.

Ez mekkora gáz volt: épp pakolok egy kis szajrét egy ládába a Duty helyőrségen a Vörös Erdőben, mikor odaszalad hozzám egy Duty-s, ellök a ládától, és így kilépett a játék az inventory-s képernyőből, ahol én hevenyen kattintgattam, aminek a vége az lett hogy véletlenül megkínáltam a Szolgálatost pár 12essel, a többi meg ementálivá lőtt...Ja és le sem volt mentve, mehetek végig az erdőn keresztül stashokat üríteni, és ráadásul éjszaka. lol2 lol2

Vissza
Top Alul