Élménybeszámolók

koszonom a tippeket, kiprobaltam, es jol mukodik, de nem az igazi, valahogy nem ugyanaz. Dehat izzlesek es pofonok, megmaradok inkabb a jol bevalt fegyvereknel, habar felek hogy limansk-ba nem lesznek eleg hatasosak, proba szerencs.

Első alkalommal nem használtam Vintart,pedig volt....Na most másodjára csak azt+gp37... többi majdnem felesleges volt,csak trade.....ja,még az rpg eléggé hatásos repcsi ellen:)))

annyira nem mert nincs rajta granatveto, amit nem ellensulyoz az a ket milis zold csik a pontossagnal. amikor ft 2000 akartam akkor egy minosegi 3 az 1- ben rohan-snipper-gep karabelyt akartam.

Szó-mi-szó az FN-en van gránátvető, a G36-oson nincs, de utóbbi szerintem akkor is jobb... Ízlések és pofonok...

a granatveto csak disznek jo (na jo nem, de nincs sok haszna), ha van eleg granat bele es ha elkap a panik akkor menekulesi strategiaban jol lehet hasznalni de egyeb celra EN nem todom hasznalni. de akkor is megnyugtato ha van, (nem az en idegzetemnek valo a jatek, tul ijedos vagyok, de attol jatszom vele amikor csak tudok, neha kiesek a karosszekbol, egyreszt ez az oka a lopakodasomnak, meg a himan 2 es 4), megnyugtat az a tudat hogy nekem nagyobb tuzerom van mint az NPC-knek #B

a gránátvető felesleges nagyon nem éri meg a gránát sokkla hatásosabb.
És GP-37 powa :D

nem hiába oylan nehéz találni.

Gránátvető nem nagyon jó emberekre max ha sok van egy helyen . De volt olyan hogy mentem na sátáni Lyuk-hoz és a vörös erdőn keresztül mentem ott volt egy kis barlang ahol ott voltak az ugráló majmok . Éjjelátó azt odapörköltem nekik rendesen gránátvetővel igaz 2-szer annyi kell mint egy gránátból lol2

granatveto? kedvencem a granatos dolgok kozul :D :D amikor granatom van akkor azt hasznalom mert annak is szep hangja van mint a dragunovnak

Én csak később jöttem rá, hogy ha megnyomod a jobb egérgombot amikor a kezedben tartod a gránátot, akkor kiír egy köralakú erősségmérőt. :wink:
Én spec mindig teljes erősségre állítom. :wink:

az se mindig jo. pl mikor ott gugulsz az abalk elott es ott van benn 1-2 ellenseg akkor kis erovel szinet csak beteszed az ablakon a granatot, es elkezdesz rohanni mint az orult, eszreveszik a granatot, de mikor meglatnak teged mar nem torodnek a granattal igy felrobbannak, nem csak 1-2, lehet hogy tobbert is sikerul.

Élmények?
No,akkor a PUSZTULAT, AZ ELEKESEREDÉS, MEG A HARAG!
Miért,de miért van az,hogy megpusztulnak a legjobb flinták is?Sokkal gyakrabban,sokkal durvábban mint a SoC-ban?Hogy mindíg a legrosszabb pillanatban adják be az unalmast,hogy töltögessem őket újra,mert besültek.
Ráadásul kilómétereket kell rohangálnom javíttatni,de azok sem érnek sokat?
A BÁR pedig igen is hiányzik,de rohadtul!

BAR az nem volt rossz hely, en is szerettem, sajnalom hogy nem kerult bele CS-be, de ha jobban belegondolok, akkor nem lett volna tul sok ertelme belerakni, mert sok palyan van egy bazis, ahol kereskedni lehet, meg hasonlok, nincs szukseg egy olyan helyre mint a BAR, nem lenne semmi ertelme, csak ugy beletenni CS, mert nem lenne semmi szerepe.

de lenne értelme pl egy küldetés központként szolgálhatott volna vagy pl a dutynak lehetett volna a fő küldetése hogy el kel foglalni a monolit vagy zombi vagy egyéb nyalánkságokkat legyőzve a bárt.

az miylen jó küldi lett volna pont mint a yantaros
:D

körvonalazódik egy mod képe :)
amúgy én is ilyen mutánsoktól elfoglalós, lövöldözős küldit képzelnék el neki.

mondjuk igy lenne is ertelme,van par otletem hogy hogy lehetne bar kore egy egesz kuldetessorozatot epiteni, de nem tudom hova leirni mert ez nem a megfelelo hely.

Vissza
Top Alul